H νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», κάνει πρεμιέρα στο Mega απόψε στις 21.00 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μας συστήνει τρεις αξιολάτρευτους γυναικείους χαρακτήρες με το απαράμιλλο χιούμορ του κορυφαίου διδύμου της κωμωδίας.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Συζύγους, παιδιά, πεθερές, κολλητούς και κολλητές, αφεντικά… Όλα τα φέρνουν βόλτα! Καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για παράλληλες ιστορίες με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, παρεξηγήσεις, απρόοπτα και ατάκες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο συναντάμε την πρώτη Μαίρη (Νίκη Λάμη) στο γραφείο της στη διαφημιστική. Είναι προβληματισμένη γιατί έχει μόλις χωρίσει με τον Γιάννη (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Η μητέρα της, η Ιουλία, (Κωνσταντίνα Βαρσάμη) δεν συμφωνεί καθόλου με το χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της, την Μπέτυ (Αντιγόνη Νάκα), αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη.

Η δεύτερη Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) είναι παντρεμένη με τον Γιώργο (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και έχουν ένα μικρό παιδί. Δεν βρίσκουν χρόνο για τίποτα αφού μιλάνε συνέχεια στο κινητό για δουλειές. Τέλος, η τρίτη Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) συζητά με το σύζυγό της, τον Κώστα (Σπύρος Πούλης), και αναρωτιούνται αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή ότι πλησιάζει η επέτειος των είκοσι χρόνων γάμου τους.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 7/10