Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
lexou_nousias
Media

Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 πλάνεψε την Κατερίνα Λέχου και τον Τάσο Νούσια

Η σειρά αυτή θα αποτελείται από 60 επεισόδια και θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή μέσα στους πρώτους μήνες του 2023

Μια αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη νέα φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 .

Πρόκειται για την Κατερίνα Λέχου, η οποία είπε το «ναι» στο σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και θα είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστριών της νέας σειράς «Μάγισσα». Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους υπεύθυνους της παραγωγής που έχει αναλάβει την ευθύνη της νέας αυτής σειράς βρίσκεται και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες το συμφωνητικό συνεργασίας του.

Η σειρά αυτή θα αποτελείται από 60 επεισόδια και θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή μέσα στους πρώτους μήνες του 2023. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στο 1818, μέσα από μια βεντέτα στη σκληρή Μάνη. Τη σκηνοθεσία έχει ο Λευτέρης Χαρίτος, ενώ στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν και αρκετοί ηθοποιοί που έπαιξαν στις «Άγριες μέλισσες», όπως η Έλλη Τρίγγου, η οποία θα είναι η Μάγισσα, ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Νίκος Ψαρράς και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 6/10