Η ιδέα είναι του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Μουσική, χορός, τραγούδι, σάτιρα και κωμικές καταστάσεις κάθε Παρασκευή στις 22:00 στην ΕΡΤ από τις 16 Σεπτεμβρίου.

“Τα νούμερα” θα έχουν: Ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστούς καλεσμένους σε ρόλους-έκπληξη (δύο που διέρρευσαν είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Αντύπας). Θα είναι 24 επεισόδια στα οποία θα παρακολουθούμε την ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που προσπαθούν λέει, να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.



Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου σε επεισοδιακές εμφανίσεις, “Τα νούμερα” είναι μια εντελώς πρωτότυπη σειρά με σουρεαλιστικές αποχρώσεις που θα παντρέψουν όλα τα είδη του θεάματος: κωμωδία, σάτιρα, τραγούδι, παρωδία, μιούζικαλ και ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Μιχάλης Σαράντης, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

-
noumera_deliborias
ta-noumera-epeisodio-1-2-1
__-_______-_________-1


Βασικοί χαρακτήρες

Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς): 45άρης τραγουδοποιός, που η μόνη του επιτυχία τα τελευταία χρόνια είναι το παιδικό τραγούδι «Το κροκοδειλάκι». Διαζευγμένος, με μια κόρη - την Χλόη - 10 χρονών. Ρομαντικός και ονειροπόλος, με πάθος στον Αττίκ.

Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης): 30άρης επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής που αποφάσισε να προσλάβει τον Φοίβο και το show του, παρ’ όλο που ο ίδιος λατρεύει τα εμπορικά σουξέ, το Instagram, τους Influencers κτλ.

Θανάσης (Θανάσης Αλευράς): 40άρης ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής και μίμος που του αρέσει να μεταμφιέζεται και να παρωδεί τον εκάστοτε καλεσμένο. Πάσχει από όλων των ειδών τις νευρώσεις αλλά έχει ένα τέτοιο ταλέντο όμως που τον κάνει αξιαγάπητο.

Χάρης (Χάρης Χιώτης): 40άρης stand up κωμικός, μίζερος, γκρινιάρης και μισάνθρωπος. Βρίσκεται συνεχώς σε ρήξη με τους γύρω του. Μένει με τη μάνα του με την οποία έχει μια επεισοδιακή σχέση.

Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ): 25χρονη που ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρα στο σόου. Ο Φοίβος όμως ανακαλύπτει πως είναι εκπληκτική τραγουδίστρια και την «ανακηρύσσει» μούσα του. Αυτή όμως είναι αλλού νυχτωμένη…

Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη): Πληθωρική 35άρα μπουρλέσκ χορεύτρια. Λαϊκό κορίτσι με έντονη σεξουαλικότητα, που όμως μπλέκει συνεχώς με τους πιο λάθος άντρες.

Παντελής (Θανάσης Δόβρης): Λαϊκός τεχνικός και γενικών καθηκόντων στη μουσική σκηνή, που τους γειώνει όλους με τις θυμόσοφες ατάκες του.

Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου): 35άρα διευθύντρια της επιχείρησης, διάολου κάλτσα.

Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη): 35άρα πρώην σύζυγος του Φοίβου. Τον χώρισε γιατί μαζί του δεν αισθανόταν οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλής.

Μενέλαος (Γιάννης Σαρακατσάνης): 45άρης συγγραφέας-δικηγόρος, νέος σύντροφος της Ξένιας – το ακριβώς αντίθετο του Φοίβου.

Χλόη (Έβελυν Λύτρα): 10χρονη κόρη του Φοίβου και της Ξένιας, κοριτσάκι πανέξυπνο και ευρηματικό.

Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου): Μαμά του Χάρη, βωμολόχος, μερακλού και ρεαλίστρια, λάτρης του ελληνικού τραγουδιού.

Άλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός): 40άρης μάγος και ταχυδακτυλουργός. Περίεργη προσωπικότητα. Ρομαντικός και γκαφατζής.

Σπύρος (Σπύρος Γραμμένος): Ιδιοκτήτης του κουρείου που βρίσκεται μεσοτοιχία με τη μουσική σκηνή του Φοίβου, χιουμορίστας και απρόβλεπτος.

Ζερόμ (Ζερόμ Καλουτά): Ελληνοκονγκολέζος υπάλληλος του Σπύρου, λάτρης της καψούρας και των ελληνικών καψουροτράγουδων.