Αυτό το Σάββατο όσοι επιλέξουν να αγοράσουν την εφημερίδα Παραπολιτικά με τις προσφορές, θα αποκτήσουν και όλα τα παρακάτω:

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, το νέο τεύχος του Car and Driver

Το Σάββατο 27/08 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, Car and Driver, κυκλοφορεί το τεύχος Σεπτεμβρίου!

 

1600_640_02

 

  • Land Rover Defender 110 PHEV

Δοκιμάζουμε το AWD SUV με τις μοναδικές δυνατότητες. Off-road, plug-in hybrid με 404 ίππους και αυθεντικός χαρακτήρας για τον βρετανικό…οδοστρωτήρα!

  • Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech 130

Δυναμικό comeback, για ένα από τα καλύτερα SUV με οικογενειακό χαρακτήρα και απαράμιλλη άνεση.

  • Συγκρίνουμε

BMW M240i – Ford Mustang Mach 1 – Nissan Z – Toyota GR Supra
Tέσσερις… παιχνιδομηχανές για μεγάλα παιδιά!

+

EKO Acropolis Rally 2022 Preview

Mάθετε τα πάντα για τον «εθνικό» μας αγώνα. Οι ομάδες, το πρόγραμμα, οι ειδικές διαδρομές σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα

 ΜΑΖΙ,

Αυτό το Σάββατο 27.08 τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σας προσφέρουν τη διάσημη σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

1600_640_03

 

Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τη διάσημη σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», για να επιλέξετε όποιον τόμο της επιθυμείτε.

-«ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ»

-«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ σε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

-«ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ»

Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας, να επιδιορθώσετε αλλά και να κατασκευάσετε ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι!

  • Με ξεκάθαρες και πλήρεις οδηγίες βήμα βήμα κι ένα σωρό μυστικά, για να πετύχετε όλα σας τα σχέδια.
  • Με περισσότερες από 400 φωτογραφίες, που θα σας δώσουν έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες και τις καλύτερες πρακτικές λύσεις!

Θα βρείτε συμβουλές για να διαλέξετε τα σωστά υλικά, να οργανώσετε το χώρο εργασίας σας, να προετοιμάσετε τις επιφάνειες. Πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά κάθε υλικού, τις προτεινόμενες χρήσεις του και τις σωστές επιλογές. Και θα μπορείτε να κάνετε όσες κατασκευές κι αλλαγές επιθυμείτε στο σπίτι σας, χωρίς να έχετε να ζηλέψετε τίποτα από έναν επαγγελματία!

-«ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ»

Θα βρείτε συμβουλές για να διαλέξετε τα κατάλληλα υλικά, να οργανώσετε το χώρο εργασίας σας και να προετοιμάσετε τις επιφάνειες. Όλες οι τεχνικές εφαρμογής, ανάλογα με το είδος του προϊόντος: Χρώματα και διακοσμητικά επιχρίσματα, ταπετσαρίες, πλακάκια, παρκέ και ξύλινες επενδύσεις, μοκέτες και φυσικές ίνες και λοιπές επιστρώσεις δαπέδου.

-«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ σε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Με τον χρήσιμο οδηγό της Larousse θα μάθετε ό,τι χρειάζεται, για να κάνετε συνήθεις μικροεπισκευές παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να βελτιώσετε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, εύκολα και οικονομικά. Όλες οι σωστές κινήσεις για να λύσετε τα προβλήματα σε Ηλεκτρολογικά: διαλέξτε τον σωστό φωτισμό, εντοπίστε μια βλάβη, αλλάξτε το ντουί μιας λάμπας ή έναν διακόπτη. Υδραυλικά: επισκευάστε μια βρύση ή ένα καζανάκι που τρέχει, καταπολεμήστε τις άσχημες μυρωδιές, συνδέστε ένα πλυντήριο. Μόνωση: αναζητήστε τις πηγές υγρασίας, εξασφαλίστε καλό αερισμό, διαλέξτε το καλύτερο μονωτικό.

-«ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ»

Θα μάθετε όλες τις απαραίτητες κινήσεις και τις τεχνικές, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως ξυλουργός! Πριόνισμα, τρύπημα, γυάλισμα, πλάνισμα, συναρμολόγηση, τρίψιμο και βερνίκωμα! Μαζί με όλες τις πληροφορίες για τα διαφορετικά είδη ξύλου και τις χρήσεις τους, την επιλογή των σωστών εργαλείων,

την οργάνωση του χώρου εργασίας σας, τις χρήσιμες και πρακτικές κατασκευές.

ΑΚΟΜΗ,

Η Απελευθέρωση ενός Έθνους: Το Σάββατο 27.08 αποκτήστε έναν τόμο αφιερωμένο στον Καποδίστρια, από τη μνημειώδη ιστορική σειρά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

1600_640_04

 

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ - Από την Επανάσταση των Ελλήνων στην ίδρυση του ελληνικού κράτους

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 27.08 με τα Παραπολιτικά τον τόμο της μνημειώδους ιστορικής σειράς «Η απελευθέρωση ενός έθνους», με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας- Η προσωπικότητα και η διακυβέρνησή του» μέρος Α’, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον πρώτο κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας. Πρόκειται για ένα όνομα-σύμβολο για όλους τους Έλληνες.

Ο Καποδίστριας, ο «Άγιος της Πολιτικής», όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, ήταν ένας ένθερμος πατριώτης αφοσιωμένος από πολύ νωρίς στην ιδέα της ελεύθερης Ελλάδας. Ήταν ένας Έλληνας αριστοκρατικής καταγωγής, ένας νεαρός γιατρός που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σε όποιον τις είχε ανάγκη, ένας διπλωμάτης καριέρας, που έφτασε έως και την υψηλότατη θέση του υπουργού Εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας. Μα πάνω από όλα ήταν ένας ένθερμος πατριώτης, ο οποίος δεν δίστασε να εγκαταλείψει την επιτυχημένη του σταδιοδρομία στα διπλωματικά σαλόνια της Ευρώπης και να την αντικαταστήσει με μια αποστολή, σχεδόν σταυροφορική, για την αίσια έκβασης της ελληνικής υπόθεσης.

O δρόμος του δεν ήταν εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Γνώρισε πολύ σθεναρή αντίδραση από τους ανθρώπους της εποχής του – από την κοινωνία με τις απαρχαιωμένες νοοτροπίες που αντιστεκόταν σε καθετί που ήταν νεόφερτο και άρα άγνωστο και στα μάτια τους απειλητικό, αλλά και από την «ελίτ» της προεπαναστατικής περιόδου, με τα παλιά συμφέροντα που ανήκαν στις συνθήκες και τις δομές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτές οι πολιτικές και κοινωνικές «πρακτικές» αιώνων καθώς και η απροθυμία για αλλαγές δυσχέραναν το έργο του και οδήγησαν στη δολοφονία του.

Στο πρώτο μέρος του τόμου ξετυλίγονται τα πρώτα χρόνια της ζωής και της δράσης του Κερκυραίου πολιτικού μέχρι τη στιγμή που έρχεται στην Ελλάδα και παρουσιάζεται ο τρόπος που οργανώνει το ελληνικό κράτος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μια ιστορία συναρπαστική σαν μυθιστόρημα και αιωνίως διδακτική για το τι σημαίνει πραγματική αγάπη για την πατρίδα και αληθινό όραμα για την κοινωνία.

«Η Απελευθέρωση ενός Έθνους» είναι μια μνημειώδης ιστορική σειρά σε υπερπολυτελείς σκληρόδετους τόμους, από τα “Ελληνικά Γράμματα”, και κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα.

Είναι μια πρωτότυπη έκδοση που ήρθε να καλύψει ένα κενό έρευνας και ιστορικής μελέτης, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της παλιγγενεσίας των Ελλήνων. Από την προεπαναστατική εποχή και την περίοδο της προετοιμασίας του Αγώνα μέχρι και τα χρόνια της διακυβέρνησης του Ιωάννη Καποδίστρια. Τον δρόμο από το σκοτάδι της οθωμανικής κατάκτησης στο φως της ανεξαρτησίας.

Το έργο υπογράφουν κορυφαίοι σύγχρονοι ιστορικοί, ειδικοί πανεπιστημιακοί καθηγητές και ερευνητές, με την επιστημονική επιμέλεια των Θάνου Βερέμη και Αντώνη Κλάψη.

Στις σελίδες του περιλαμβάνει, για πρώτη φορά σε κοινή έκδοση:  Σπάνιες φωτογραφίες από τα μεγαλύτερα Μουσεία της Ελλάδας και του κόσμου, εθνικές Πινακοθήκες, βιβλιοθήκες και ιδιωτικές συλλογές. Και επίσης: Κείμενα - ντοκουμέντα από διπλωματικά αρχεία, μαρτυρίες και ημερολόγια περιηγητών, αλλά και απομνημονεύματα Αγωνιστών της Επανάστασης.

Όλοι οι τόμοι αφηγούνται με τρόπο επιστημονικό, αλλά και άκρως γλαφυρό, την πορεία της Εθνεγερσίας. Σκιαγραφούν σπουδαίες προσωπικότητες και αναλύουν καθοριστικά πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα, καθώς και άγνωστες όψεις της ιστορικής αυτής φάσης.

Είναι γραμμένοι από ιστορικούς και πολιτικούς επιστήμονες, εξειδικευμένους στη συγκεκριμένη περίοδο και διανθίζονται με άρθρα από εγνωσμένου κύρους ιστορικούς, φιλολόγους, θεολόγους, ακαδημαϊκούς όπως η Μαρία Ευθυμίου, ο Αλέξης Πολίτης, ο Μάριος Μπέγζος, ο Ιάκωβος Μιχαηλίδης, η Σοφία Σφυρόερα κ.ά, καθώς και από νέους επιστήμονες που φωτίζουν παραγνωρισμένες πτυχές του Αγώνα.

Επίσης όλοι οι τόμοι είναι πλούσια εικονογραφημένοι με σπάνιο και πρωτότυπο υλικό από μεγάλα ελληνικά ιδρύματα και μουσεία, όπως το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο Μπενάκη, το Πολεμικό Μουσείο, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη κ.ά., με τα οποία έχει υπάρξει στενή και αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση του έργου, αλλά και από τα σπουδαιότερα μουσεία του εξωτερικού όπως το Ερμιτάζ, το Λούβρο, το Βατικανό, το Τοπ Καπί και πολλά ακόμη.

Και, ένα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

1600_640_05

 

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash WaterPark, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, για λογαριασμό του ανήλικου, το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρόσωπο/πρόσωπα που ασκούν την επιμέλειά του και τα οποία θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη τους ως προς την εποπτεία του κατά τον χρόνο της παραμονής του στις εγκαταστάσεις του πάρκου.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι, με την επίδειξή του στην είσοδο του πάρκου, θα εξασφαλίζει 50% έκπτωση στην αρχική τιμή του εισιτηρίου για τις Νεροτσουλήθρες στο Splash WaterPark Isthmos, που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου. Με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται τα άτομα ηλικίας 3-8 ετών έκπτωση 50% στην αρχική τιμή εισιτηρίου δεκατριών (13,00€) ευρώ, καθώς επίσης δικαιούνται τα άτομα ηλικίας εννέα (9) ετών και άνω, έκπτωση 50% στην αρχική τιμή εισιτηρίου δέκα έξι (16,00€) ευρώ. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο 13-06-2022 έως τις 31-08-2022 από ώρες 10:00 έως 19:00 κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής και θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  3. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  4. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εως 4 άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν 50% έκπτωση στην αρχική τιμή του εισιτηρίου το οποίο ισχύει για έως τέσσερα (4) άτομα, και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
  5. Για την ισχύ του κουπονιού, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ», ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΦΜ 800926660, ΤΗΛ: 27410 71000 και 6970389999.
  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ».
  7. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
  8. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  9. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  10. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.