Τις τελευταίες ημέρες ο καύσωνας χτυπά τη χώρα μας και η Φίνος Φιλμ «τρολάρει» με τον δικό της τρόπο τις ακραίες θερμοκρασίες. Μάλιστα, δημιούργησε ένα αστείο βίντεο, μαζεύοντας όλες εκείνες τις σκηνές και ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για τη ζέστη.

«Λίγο νερό, λίγο αέρα και έναν ανεμιστήρα για παρέα» γράφει η Φίνος Φιλμ στην ανάρτησή της στο facebook και όλοι οι σπουδαίοι πρωταγωνιστές του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου περνούν από μπροστά μας, ιδρωμένοι και αγανακτισμένοι από τη ζέστη. Στο αστείο βίντεο βλέπουμε χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες με τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Κώστα Βουτσά, τον Θανάση Βέγγο, τον Νίκο Ρίζο, τη Γεωργία Βασιλειάδου, αλλά και τον Βασίλη Αυλωνίτη.

«Έχεις ξαναδεί η Ήλιο να καίει το τόσο πολύ, τον κοιτάς και ξεραίνεται η γλώσσα σου», «φέρτε αέρα», «θα σκάσω Χριστέ μου», «θέλω νερό» είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο της Φίνος Φιλμ.

ΚΑΥΣΩΝΑΣ 2022

Λίγο νερό, λίγο αέρα και έναν ανεμιστήρα για παρέα. ☀️ #Καύσωνας #Summer2022 #finosfilm #greekcinema #greekmovies #ellinikestainies #greekactors #greekartists #vintagemovies #retromovies #50s #60s #70s #goldencinema #greekhollywood

Δημοσιεύτηκε από Finos Film Official στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022