Λίγος καιρός έμεινε για την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν του «Σασμού» και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

«Με ένα trailer που καθηλώνει, με τις δυναμικές να εναλλάσσονται, με τα πρόσωπα αδρά, με τα συναισθήματα στο κόκκινο, με τους ήρωες να κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Ένα πιστόλι οπλίζεται… Ο #sasmos επιστρέφει το φθινόπωρο στον #alphatv για να γράψει τη δική του ιστορία!», έγραψε για το τρέιλερ ο Alpha.

Δείτε το τρέιλερ

Πολύ γρήγορα το hashtag #sasmos έγινε πρώτο trend στο twitter και ο Alpha το σχολίασε:

«Σας ευχαριστούμε που τοποθετήσατε τον #sasmos στα trending topic και μόνο για την αναμονή της πρεμιέρας του trailer!».

Σασμός: Αυτοί οι πέντε νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αγαπημένη σειρά, που έφτασε σε υψηλότατα επίπεδα τηλεθέασης, θα συνεχιστεί και αυτή τη σεζόν, με νέα πρόσωπα να εισβάλουν στην τηλεοπτική μας οθόνη.

Πρώτος νέος χαρακτήρας θα είναι αυτός του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας. Ο ερχομός ενός ανθρώπου που όλοι νόμιζαν για νεκρό θα φέρει αναταραχή. Η επιστροφή τους θα γίνει για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μπαίνει και αυτός στη σειρά, στον ρόλο ενός σκοτεινού και επικίνδυνου εμπόρου όπλων.

Η Γιώτα Φέστα, ως εισαγγελέας και πρώην σύζυγος του Βρουλάκη, μαζί με τον νέο της σύζυγο και γιατρό, τον οποίο θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης, θα είναι το νέο ζευγάρι του Σασμού.

Τέλος, στον ρόλο του αστυνόμου θα δούμε ένα γνώριμο τηλεοπτικά πρόσωπο που έκανε επιτυχία πρόσφατα, τον Γιώργο Γεροντιδάκη από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο νεαρός αστυνομικός, τον οποίο θα υποδυθεί, έρχεται στο χωριό της Άνω Ποριάς και θα εμπλακεί με τις πρωταγωνίστριες της σειράς.