Ένα κλίμα συγκίνησης επικρατεί σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, εξαιτίας της αποχώρησης της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ και γι’ αυτό μια τρυφερή στιγμή υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Σήμερα ήρθε η ώρα για το «αντίο» της δημοσιογράφου.

Έτσι, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της καθημερινής του παρέμβασης στην εκπομπή, ο Άρης Πορτοσάλτε ξεκίνησε τον δικό του αποχαιρετισμό και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Άρης Πορτοσάλτε: Μαρία μου καλό καλοκαίρι.

Μαρία Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε.

Καλεσμένος: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;

Πορτοσάλτε: Ε, κάποιο λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό Μαρία και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός.

Αναστασοπούλου (συγκινημένη): Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις

Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε απευθυνθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου και στο ξεκίνημα της εμφάνισής του στη σημερινή εκπομπή, την ώρα που μιλούσαν για το «φευγιό» των πολιτών από τα λιμάνια της χώρας για τις διακοπές τους. Ο Πορτοσάλτε σε εκείνο το σημείο είπε στη Μαρία Αναστασοπούλου:

«Εσύ προετοιμάζεις τον εαυτό σου; Ο κόσμος φεύγει. Κάθε καλό εύχομαι, και για τις διακοπές σου και μετά τις διακοπές σου. Ο δρόμος ανοιχτός για όλα».


Ο πρώτος αποχαιρετισμός

Υπενθυμίζεται ότι χθες η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε ένα πρώτο «αντίο», όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης που ήταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής, της έδωσε πάσα για να ξεκινήσει έναν πρώτο αποχαιρετισμό.

Ο Δημήτρης Τάκης είπε «απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη». Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε ευγενικά και χωρίς να πει πολλά «μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε».