Μη χάσετε το νέο βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ∆ΙΑΤΡΟΦΗ» από τον κορυφαίο διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη. Αυτό το Σάββατο 16.07 το Α΄μέρος, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

1600_640_02

Το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» αποτελεί την επιτομή προσέγγισης της ολιστικής αντιμετώπισης των διαταραχών του ανοσοποιητικού. Οι αυτοάνοσες παθήσεις (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κλπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό. Υπολογίζεται σήμερα ότι ένας στους πέντε ενήλικες στην Ελλάδα εμφανίζει κάποια αυτοάνοση διαταραχή. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότερες επιστημονικές πληροφορίες τονίζουν τη διατροφοεξαρτώμενη φύση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Την ίδια ώρα, πολυάριθμες πρόσφατες ερευνητικές αναφορές επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες και τρόφιμα μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην περιεκτική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων παθήσεων και να αποτελέσουν μέρος μιας πιθανής θεραπείας.

Το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» έχει ως στόχος να μας μυήσει εμπεριστατωμένα στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής διατροφής».

Το πρώτο μέρος που κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά, αυτό το Σάββατο 16.07 περιγράφει τις βασικές αρχές της διατροφικής προστασίας του ανοσοποιητικού. Προτείνοντας μια κατεξοχήν διατροφοκεντρική αντίληψη, συστήνει στρατηγικές λύσεις αντιμετώπισης του εμπλεκόμενου καταστροφικού τρίπτυχου: ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – ΦΛΕΓΜΟΝΗ.

Επιπλέον, απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την κληρονομική φύση των αυτοάνοσων, τις αλήθειες και τους μύθους που διέπουν τη διαχείριση τους, τις αναγκαίες εξετάσεις, τα συμπληρώματα διατροφής κ.α.

 

ΑΝΟΣΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  • ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
  • ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ
  • ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΣΑ

Η κατάλληλη διατροφή μπορεί να γίνει σύμμαχος στην αντιμετώπιση των παθήσεων του ανοσοποιητικού, και να αποτελέσει ένα ουσιαστικό μέρος μιας πιθανής θεραπείας. Η θεωρία της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής που παρουσιάζεται στο πρώτο μέρος του βιβλίου, περιλαμβάνει την αντιστροφή του απορυθμισμένου ανοσοποιητικού, την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες και της φλεγμονής με απόλυτα διατροφικά μέσα. Πηγάζει μέσα από πολυετή προσωπικά και επιστημονικά δεδομένα και βασίζεται στον αέναο μηχανισμό της «μάχης» μεταξύ του καλού και του κακού, της φθοράς και της αντίστασης, της επίθεσης και της άμυνας. Με την κατανόηση αυτού του μοντέλου διατροφής, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την υψηλή σημασία της κατάλληλα στοχευμένης διατροφής στη διαμόρφωση της βέλτιστης λειτουργίας του ανοσοποιητικού, στην ουσιαστική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων παθήσεων και, τελικά, στην επίτευξη μιας καλύτερης υγείας.

 

 

Ακόμη,

Μη χάσετε το συλλεκτικό σχολικό εγχειρίδιο που παιδαγώγησε γενιές Ελλήνων, τη «Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης» του Αχιλλέα Τζάρτζανου, αυτό το Σάββατο 16.07 με τα Παραπολιτικά

1600_640_03

 

Τα Παραπολιτικά προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια το συλλεκτικό σχολικό εγχειρίδιο του σπουδαίου καθηγητή Αχιλλέα Τζάρτζανου, «Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης» του 1931. Ο Αχιλλέας Τζάρτζανος υπήρξε σπουδαίος φιλόλογος και γλωσσολόγος. Γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1873 και πέθανε το 1946. Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή, αναγορεύθηκε διδάκτωρ της φιλολογίας. Χρημάτισε Ελληνοδιδάσκαλος (1892-1900), Σχολάρχης (1901-1910), καθηγητής Γυμνασίου, Γενικός Επιθεωρητής Σχολείων (1914-1917), Εκπαιδευτικός Σύμβουλος (1917-1926), συγγραφέας διαφόρων επιστημονικών πραγματειών, γλωσσικών, λαογραφικών και διδακτικών βιβλίων.  Η διάσημη έκδοση της γραμματικής των Αρχαίων Ελληνικών για τις τάξεις Α', Β', Γ' και Δ' Γυμνασίου, που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων, περιέχει τους κανόνες της αρχαίας ελληνικής γραμματικής, αναλυτικό κατάλογο ανωμάλων ρημάτων και είναι χωρισμένη σε φθογγολογικό, τυπολογικό και ετυμολογικό μέρος.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ
  • ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ
  • ΦΘΟΓΓΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΥΠΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Μαζί, ένα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

1600_640_04

 

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash WaterPark, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

 

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, για λογαριασμό του ανήλικου, το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρόσωπο/πρόσωπα που ασκούν την επιμέλειά του και τα οποία θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη τους ως προς την εποπτεία του κατά τον χρόνο της παραμονής του στις εγκαταστάσεις του πάρκου.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι, με την επίδειξή του στην είσοδο του πάρκου, θα εξασφαλίζει 50% έκπτωση στην αρχική τιμή του εισιτηρίου για τις Νεροτσουλήθρες στο Splash WaterPark Isthmos, που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου. Με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται τα άτομα ηλικίας 3-8 ετών έκπτωση 50% στην αρχική τιμή εισιτηρίου δεκατριών (13,00€) ευρώ, καθώς επίσης δικαιούνται τα άτομα ηλικίας εννέα (9) ετών και άνω, έκπτωση 50% στην αρχική τιμή εισιτηρίου δέκα έξι (16,00€) ευρώ. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο 13-06-2022 έως τις 31-08-2022 από ώρες 10:00 έως 19:00 κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής και θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  3. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  4. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εως 4 άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν 50% έκπτωση στην αρχική τιμή του εισιτηρίου το οποίο ισχύει για έως τέσσερα (4) άτομα, και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
  5. Για την ισχύ του κουπονιού, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ», ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΦΜ 800926660, ΤΗΛ: 27410 71000 και 6970389999.
  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ».
  7. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
  8. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  9. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  10. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.