«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε στους τηλεθεατές της η ομάδα του «MEGA Καλημέρα» και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους όλη την τηλεοπτική σεζόν.

«Το ήξερα πέρσι όταν έδινα τα χέρια με το MEGA ότι θα είναι μία πολύ πετυχημένη χρονιά και χαίρομαι πολύ που την πέρασα μαζί σας!», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη, εμφανώς συγκινημένη!

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, τους συνεργάτες της, τους τεχνικούς, αλλά και την ομάδα του κοντρόλ, καθώς, όπως τόνισε η ίδια η παρουσιάστρια, χωρίς εκείνους δεν θα ήταν εφικτό ένα τόσο πετυχημένο αποτέλεσμα.

«Τα καταφέραμε, το κάναμε με πάρα πολλή χαρά, σας ευχαριστώ όλους!», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ωστόσο, την «τιμητική» της είχε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, καθώς από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην παρέα του «MEGA Καλημέρα».

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» αποχαιρέτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Συνέχισε ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκπομπής που της χάρισαν μοναδικά συναισθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Εύχομαι σε όλους σας ένα γαλήνιο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες για μια υπέροχη, νέα χρονιά που είμαι σίγουρη πως θα είναι πετυχημένη», συμπλήρωσε συγκινημένη.

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας τόνισε πως δεν του αρέσουν οι αποχαιρετισμοί.

«Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί παρόλα αυτά σηματοδοτούν την αρχή της αναμονής για το νέο ξεκίνημα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πάνω από όλα ευχαριστούμε εσάς που μας ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας! Χωρίς να το ξέρετε συμβάλατε στο να είναι τα πρωινά μας όμορφα και χαρούμενα.», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές του MEGA.