Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» για τον Alpha. Η σειρά διαδραματίζεται χρονικά στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και «ταξιδεύει» το κοινό στα νυχτερινά κέντρα που τότε ανθούσαν. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και το 1999 είχε γίνει μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Νίκο Κουρή και Αθηνά Μαξίμου.

Οι συντελεστές της σύγχρονης εκδοχής μίλησαν για τους ρόλους τους. «Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

«Ο ρόλος μου είναι ο χαρακτήρας του Βασίλη, είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που εμπλέκεται στις ιστορίες της μικρής κοινωνίας» αποκάλυψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ενώ η πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη ανέφερε: «Είμαι η Ζέτα, τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν». Η Νικολέττα Καρρά υποδύεται τη Νίκη, μια τραγουδίστρια με παρελθόν, αλλά και ένα ιδιαίτερο μέλλον.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 7 Ιουλίου 2022