Μπορεί το Star και το Open να φαντάζουν ως οι πλέον πιθανοί προορισμοί για την Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, την όμορφη παρουσιάστρια σκέφτονται και στην ΕΡΤ για την ψυχαγωγική εκπομπή που επιθυμούν να λανσάρουν στο πρώτο κανάλι, στη ζώνη 10-12.

Προς Action24

Προς το Action24 φαίνεται ότι οδεύει ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης Γιάννης Σαραντάκος, που αποχώρησε από το Open.

Μεγάλη μεταγραφή 

Μια μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο (διευθυντικού στελέχους καναλιού) βρίσκεται (αν δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί) στα σκαριά.

Προσπάθειες για... «πράσινο φως»

Προσπάθεια να πάρει το «πράσινο φως» για µια επιπλέον ενηµερωτική, πολύ πρωινή, καθηµερινή εκποµπή έκανε εσχάτως η διευθύντρια ειδήσεων του Alpha, Α. ∆ήµου. Ωστόσο, µέχρι νεωτέρας δεν υπάρχει σχετική διάθεση από τη διοίκηση κυρίως λόγω κόστους.

Το Mega πιστό στην ενημέρωση

Η πρωινή ενημέρωση στο MEGA συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 6 το πρωί.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού μπαίνουν πρώτοι στο στούντιο για την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA και μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση.

Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους: Γιάννη Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, Μάιρα Μπάρμπα.

*Με πληροφορίες από το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά (2 Ιουλίου 2022)