Την τελευταία εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο γνωστός παρουσιαστής κόλλησε όπως φαίνεται, από τη σύντροφό του που ήδη νοσεί, αλλά κατάφερε να μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» τόσο για την κατάσταση της υγείας του, όσο και για τα μελλοντικά τηλεοπτικά σχέδιά του.

«Εδώ και μία εβδομάδα υπάρχει ο κοροναϊός. Υπάρχει μια μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω πως πέφτει, με τα χάπια που πήρα. Δεν έχω πυρετό, είναι θέμα 3-4 ημερών νομίζω για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή και τώρα με τον κοροναϊό. Οπότε, εντάξει, καλά πάμε. Η γάτα έχει ακόμα αποθέματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Λόγοι ευγενείας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό και στην εκπομπή, αλλά και την τηλεόραση, με πιέζουν να είμαι στο φινάλε του Super Κατερίνα την Παρασκευή, υπό τον όρο να είμαι υγιής και όχι επικίνδυνος για άλλους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση να βρίσκεται ξανά στην ίδια εκπομπή την επόμενη χρονιά, αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις.