Οριστικοποιείται, όπως όλα δείχνουν, το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας. Το τελευταίο ραντεβού της παρουσιάστριας με το κανάλι την προηγούμενη εβδομάδα πήγε εξαιρετικά άσχημα και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί πλέον σε οριστική ρήξη.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει εάν το «διαζύγιο» θα επισημοποιηθεί: Εάν η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στο «Πρωινό» μέχρι και τις 8 Ιουλίου οπότε και τελειώνει η εκπομπή ή θα χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και το κανάλι την επόμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου οπότε και λήγει τυπικά το συμβόλαιό της. Η παρουσιάστρια φέρεται ήδη να έχει κάνει επαφή με το STAR προκειμένου να αναλάβει την πρωινή εκπομπή στη ζώνη 9 – 12 και αμέσως μετά θα ακολουθεί η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο υπάρχει η πληροφορία πως πρόταση δέχθηκε ή θα δεχθεί επισήμως τα επόμενα 24ωρα και από τον ΣΚΑΪ. Σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον η Φαίη Σκορδά θα αποδεχθεί την πρόταση, θα υπάρξει μεγάλη καραμπόλα καθώς θα πρέπει η Μαρία Μπακοδήμου να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο.

Πάντως οι πιθανότητες να βρεθεί η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ είναι μικρές εξαιτίας και της ώρας της ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού του Φαλήρου καθώς προβάλλεται απέναντι από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται άμεσα.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον κοινοποίησε δύο στιγμιότυπα με animal print μπικίνι, με τη λεζάντα της να είναι όλο νόημα. «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27 Ιουνίου 2022