Αύριο, Σάββατο 25 Ιουνίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:
ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
Ασπίδα στον Εβρο

• Ποιες ενισχύσεις σε εξοπλισμό, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό έγιναν στο ποτάμι
• Στο στόχαστρο ύποπτες ΜΚΟ για τη δράση τους

Τάκης Θεοδωρικάκος στα «Π»
«Δεν θα περάσει κανένας παράνομος μετανάστης»

Νότης Μηταράκης στα «Π»
«Προπαγάνδα και fake news από δίκτυα λαθροδιακινητών»

Από Κυριάκο Μητσοτάκη
Μπρα ντε φερ με Τουρκία σε Βρυξέλλες, Μαδρίτη
• Σαφές μήνυμα από την Ευρώπη
• Οι συζητήσεις και οι συσχετισμοί στη Σύνοδο Κορυφής για ενέργεια – οικονομία
• Το παρασκήνιο του δείπνου στη Ρώμη

Διαβάστε στο Secret
Η δύσκολη άσκηση της δεύτερης κάλπης
Ο «στρατηγός» Γρηγόρης Δημητριάδης και η συνάντηση Παύλου Μαρινάκη – Θανάση Νέζη

Το καθεστώς φορολογικών κατοίκων εξωτερικού Τράγκα – χήρας και οι ανατροπές

Χαρτογραφώντας τη νέα σύνθεση της Ιεράς Συνόδου
Πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες

Ερχεται και νέο πακέτο-μαμούθ
Για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Βοήθεια ύψους επιπλέον 12 δισ. ευρώ απέναντι στις επιπτώσεις της κρίσης

Θοδωρής Λιβάνιος, υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
«Με τον εκλογικό νόμο δεν έχει σημασία το εύρος της διαφοράς μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος»

Από τον ΣΥΡΙΖΑ
Πλάνο αποδόμησης του Ανδρουλάκη
Και συνέντευξη του Ανδρέα Σπυρόπουλου στα «Π»

Πρωτοβουλίες
Πώς θα μοιραστούν 375 εκατ. βοήθεια στους αγρότες
510_parapolitika
secret__43_


Το Σάββατο 25 Ιουνίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τέσσερις μεγάλες προσφορές


ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, το νέο τεύχος του Car and Driver

Το Σάββατο 25/06 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, Car and Driver, κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου!
Opel Astra. Δοκιμάζουμε

• Το πολυαναμενόμενο γερμανικό μικρομεσαίο που έρχεται με νέο πρόσωπο και ολοκληρωμένο χαρακτήρα.
• + MEGA TEST
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. Δοκιμάζουμε και αναλύουμε όλα τα μοντέλα της δημοφιλούς κατηγορίας.
Ακόμη, First Drive
• Νέο Honda Civic. Η ώρα της ωριμότητας και η κορύφωση της υβριδικής τεχνολογίας για το κορυφαίο ιαπωνικό μοντέλο.
• Nissan Juke Hybrid. Η ώρα του εξυβριδισμού για το σπορτίφ compact crossover.
Test Drives
• Dacia Jogger. Ένα έξυπνο, πολυπρόσωπο και εξαιρετικά ικανό crossover.
• Νέο Opel Grandland. Το εντυπωσιακό SUV έγινε ακόμα πιο hi-tech.
• VW T-Roc cabriolet. Tο ανατρεπτικό, ανοιχτό SUV ανανεώθηκε και υποδέχεται το καλοκαίρι με μοναδική φινέτσα.
• Mercedes GLE 300 d 4 MATIC. Υβριδική τεχνολογία και luxury χαρακτήρας.
• Συγκρίνουμε τα premium SUV DS 4 E-Tense και Volvo XC40 Recharge.
Και ακόμη, ανακαλύπτουμε τα μαγευτικά Χανιά με Land Rover Discovery Sport P300e

ΑΚΟΜΗ,

HOLIDAYS 2022: Μη χάσετε μια πολύτιμη έκδοση με 50+1 μυστικά για αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά


To περιοδικό HOLIDAYS είναι μια ειδική έκδοση των Παραπολιτικών και είναι έτοιμο να χαράξει μια καινούργια ταξιδιωτική πορεία. Κάθε αρχή έχει τις δικές της προκλήσεις αλλά και συγκυρίες. Γνωρίζουμε ότι σε όλους μας έχουν λείψει τα ταξίδια. Η ειδική αυτή έκδοση νιώθει την ανάγκη να αξιοποιήσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Επιθυμία του HOLIDAYS είναι να εμπνεύσει ταξίδια ώριμα και ουσιαστικά. Να πούμε με ειλικρίνεια για το πως θέλουμε να γυρίζουμε την Ελλάδα και τον κόσμο. Όχι ως καταναλωτές εμπειριών και εντυπώσεων αλλά ως ταξιδιώτες με αυτή την χαρά του πρωτάρη μετά την πανδημία.
Ετσι σε αυτό το πρώτο τεύχος συλλέγουμε τις 50 αντιπροσωπευτικές εμπειρίες που αξίζει να ζήσουμε έστω και για μια φορά στη ζωή μας. Είναι τα χωριά, οι λίμνες, τα μονοπάτια, οι διαδρομές, η φύση, η γαστρονομία, οι παραλίες. Είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης, σε μια εποχή που θέλουμε να εξερευνήσουμε την Ελλάδα από την αρχή.
Μαζί,

Ενα κουπόνι αξίας 70€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 15 ημέρες με 450€ (αντί για 520€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε έναν τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

&
Ενα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 10/06 και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999