Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη για την απίστευτη έκπληξη που ετοιμάζει αυτή την Κυριακή στο «X Factor», αλλά και για το πολυσυζητημένο «Στο Γηροκομείο», το οποίο έρχεται στο MEGA.   

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, ο Ηλίας Ψινάκης έκανε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να εμφανιστεί «Στο Γηροκομείο», γιατί εκείνη έχει πολλές ιστορίες να πει. Η πρότασή του προκάλεσε έκπληξη στην παρουσιάστρια, η οποία απάντησε: «Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου. Ραντεβού σε 30 χρόνια! Δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου». 

Στην ερώτηση για την προβολή της επιτυχημένης διαδικτυακής σειράς «Στο Γηροκομείο», που ξεκίνησε από το YouTube και από την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 00:10 θα προβάλλεται στο MEGA κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε:  

«Είχαμε μεγάλη αμφιβολία, γιατί το YouTube είναι μία παρέα. Αυτό ξεκίνησε από μία πλάκα και τώρα έχει φτάσει στα 6 με 7 εκατομμύρια προβολές. Αυτό δημιουργεί ορισμένες υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις δεν έχουν πλάκα. Είχα ένα δίλημμα, γιατί μου το ζήτησε το MEGA και φοβόμουν μήπως προδώσω τους YouTubers. Επικοινώνησα με φίλους μου και μου είπαν «Nα το κάνεις», γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν βλέπουν βίντεο στο YouTube. Και το έκανα!».  

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το 4o live show του «X Factor» την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00.  

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει. Για την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του ‘X Factor” για να κρίνει» 

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω», εξήγησε.