Συνέντευξη παραχώρησε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ο πρωταγωνιστής της ταινίας «365 μέρες», Μικέλε Μορόνε.

Μιλώντας στο OPEN, μίλησε για τη μεγάλη του επιτυχία στo Netflix, τη σχέση του με τους γονείς του αλλά και την αγάπη του για την υποκριτική.

Σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο ταινίες, είπε: «Ήταν μια βόμβα από διάφορα συναισθήματα. Δεν περίμενα αυτή την επιτυχία είναι βέβαια μια ιστορία αγάπης και ο κόσμος αγαπά τις ιστορίες αγάπης. Ίσως ήταν λίγο η μαφία ίσως ήταν η ιστορία αγάπης ήταν πολλά τα στοιχεία για να ελκύσουν τους θεατές».

Στη συνέχεια μίλησε για τα βήματά του στο τραγούδι, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του που τον σημάδευσε: «Έχω γράψει κάποια τραγούδια, το ένα είναι “Μπαμπά” το οποίο έγραψα για τον πατέρα μο,υ ο οποίος πέθανε και το άλλο είναι “Rain in the heart”».

«Δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Νομίζω ότι ήμουν στο δημοτικό 8-9 χρονών και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οργανώναμε μικρές παραστάσεις για τους γονείς στο τέλος της χρονιάς. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου σε αυτές. Στην ηλικία των 12-13 χρονών βέβαια είχα μια σκέψη να γίνω οδοντίατρος. Ήμουν πολύ χαρούμενο παιδί ποτέ οι γονείς μου δεν ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου. Δεν ήθελαν οι γονείς μου να γίνω κάτι συμβατικό, γιατρός ή δικηγόρος. Σήμερα βγάζω χρήματα όσο 15 γιατροί», συμπλήρωσε για τη σχέση του με την υποκριτική.

Τέλος, ο Μικέλε που πριν από δύο χρόνια είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας όσο κανείς άλλος στο Netflix με την ταινία «365 μέρες», εξομολογήθηκε και ένα παράξενο περιστατικό που του συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ένας νεαρός θαυμαστής του λιποθύμησε, καθώς στάθηκε δίπλα του για να βγάλουν μαζί φωτογραφία και εκείνος έπρεπε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.