Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. O νικητής του πρώτου Survivor ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση του All Star Survivor τη νέα τηλεοπτική σεζόν μιας και το όνομά του ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση χωρίς ωστόσο να απορρίπτει το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή σε αυτόν τον ρόλο αλλά, τόνισε ότι οι παράγοντες που θα πρέπει να συζητηθούν πρώτα είναι πολλοί.

«Δε μου έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσω το Survivor all star. Ακούω τώρα τελευταία που λέγεται και γράφεται προσωπικά όμως, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση από την παραγωγή του Survivor ή τον ΣΚΑΪ. Δεν έχει να κάνει με το αν θέλω ή δε θέλω να το παρουσιάσω. Είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να συζητηθούν για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό αν και εφόσον μου γίνει πρόταση. Ο “Φύλακας Άγγελος” για παράδειγμα, προϋποθέτει να βρίσκομαι εδώ.

Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος για έξι μήνες και να είμαι μακριά από τον “Φύλακα Άγγελο” και τα παιδιά, τα χρήματα δε νομίζω ότι μπορούν να το καλύψουν αυτό. Το έχω ζήσει το παιχνίδι ως παίκτης, η παρουσίαση είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μπορεί το ότι έχω υπάρξει παίκτης του να μη με κάνει ικανό παρουσιαστή, ίσως και να μπορούσα να το κάνω. Ξαναλέω όμως ότι είναι πολλοί οι παράγοντες που θα πρέπει να συζητηθούν. Ο Γιώργος Λιανός κάνει εξαιρετική δουλειά, αυτό πρέπει να το πω από τη στιγμή που συζητάμε για την παρουσίασή του.

Βέβαια το all star Survivor μπορεί να έχει τροποποιηθεί.. Το φετινό Survivor από όσο έχω δει έχει αρκετές διαφορές από το δικό μας. Έχει περισσότερο το κομμάτι του ριάλιτι παρά το αγωνιστικό. Έχει πολλές διαφορές» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.