Κατά της Acun Medya και του παραγωγού του «Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι στρέφεται η περσινή παίκτρια του παιχνιδιού Σοφία Μαργαρίτη λόγω του τραυματισμού της, που την είχε οδηγήσει και στην αποχώρησή της.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, «η παραγωγή του “Survivor” επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα, με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας».

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως πρόκειται για εγκληματική αμέλεια της παραγωγής και πρόσθεσε πως το εξώδικό τους δεν ελήφθη υπόψιν και θα προχωρήσουν με αγωγή. «Συμμετείχε στο “Survivor” και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό, αν θέλετε να το πιστέψετε.

Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα.

Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μην μπορεί ούτε να βαδίσει». «Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα, την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους, να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους… Η παραγωγή όφειλε να δει το μέγεθος της ζημιάς… Η μπότα με γύψο που της έβαλαν δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα» σημείωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 30 Μαϊου 2022