Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, σε περίπτωση δε που αυτό χρησιμοποιηθεί για την διαμονή ανήλικου, θα πρέπει η κάρπωσή του να γίνει από το/α πρόσωπο/α που ασκεί/ούν την γονική μέριμνά του.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι των εβδομήντα (70,00) ευρώ ισχύει για ένα δεκαπενθήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 16 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για μία κατασκηνωτική ημιπερίοδο και αφαιρείται από το συνολικό κόστος ανά άτομο, αρχικού ποσού πεντακοσίων είκοσι (520,00) ευρώ για την περίοδο από 04-08-2022 έως 18-08-2022 και από 19-08-2022 έως 02-09-2022
  3. Οι κατασκηνωτικές ημιπερίοδοι διάρκειας δεκαπέντε (15) ημερών έκαστη, χωρίζονται ως εξής: α) 04-08-2022 έως 18-08-2022 ή 19-08-2022 έως 02-09-2022. Η επιλογή της κατασκηνωτικής ημιπεριόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης, για την οποία θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας και η χρήση του κουπονιού για το ίδιο πρόσωπο, αφορά αποκλειστικά σε μία εκ των ανωτέρω κατασκηνωτικών περιόδων.
  4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μεμονωμένα άτομα ηλικίας 6 έως 16 ετών, υπό τους ασκούντες την γονική μέριμνά τους και αποκλειστικά για μία ημικατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση δεύτερου κουπονιού από το ίδιο άτομο για την ίδια ή άλλη ημικατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση κουπονιού στα άτομα που έχουν κάνει κράτηση στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH πριν τις 28-05-2022.
  6. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την προηγούμενη ημέρα της κυκλοφορίας του επόμενου κατά σειρά φύλλου της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άλλως η εφημερίδα και η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ δικαιούνται να αρνηθούν την κάρπωση της προσφοράς.
  7. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία τις ώρες 08:00 έως 17:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ. 210 4100121/210 4100122, φαξ: 210 4100123/email:

info@ranch.gr, website: htpp://www.ranch.gr, www.facebook.com/theranchsa

  1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 6 έως 16 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».
  2. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων της κατασκήνωσης.
  3. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  4. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  5. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.