Πολύ πιο διευρυμένες από ό,τι αναμενόταν αρχικά θα είναι, όπως φαίνεται, οι ανακατατάξεις που θα σημειωθούν στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μετά την επεισοδιακή έξοδο του Νίκου Στραβελάκη, αναζητείται φόρμουλα για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιάννη Παπαδόπουλου στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, καθώς και για την ενίσχυση του δελτίου του Σαββατοκύριακου σε όλα τα επίπεδα.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει επανειλημμένως η στήλη, πέραν των δελτίων ειδήσεων, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρωινή ζώνη, όπου προκύπτουν συνεχώς νέα σενάρια και ζυμώσεις.

Μετά τη γνωστοποίηση της μετακίνησης του Άκη Παυλόπουλου από το Open στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, εκτός φυσικά από το ορατό και απολύτως αναμενόμενο ενδεχόμενο συμπόρευσής του με τον Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα», φαίνεται πως έχει πέσει στο τραπέζι και μια πρόταση «σπασίματος» της πρωινής ζώνης σε δύο slots. Δηλαδή, αρχικά να υπάρξει μια νέα καθημερινή εκπομπή από τις 5 μέχρι τις 7 με τον Άκη Παυλόπουλο και από τις 7 έως τις 9 να ακολουθεί ο Δ. Οικονόμου.

Σε αυτή την περίπτωση, θα αναζητηθούν παρτενέρ για τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους, μάλλον θηλυκού γένους, δεδομένης και της απόφασης για μετακόμιση της Μαρίας Αναστασοπούλου στη ζώνη των 9. Σε αυτό το κάδρο παίζει δυνατά το όνομα της Λένας Φλυτζάνη για ένα εκ των δύο concept.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τη Μαρία Αναστασοπούλου, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι σχετικά με την υπόθεσή της, καθώς ούτως ή άλλως εκκρεμεί και το θέμα του συμβολαίου της.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» στις 7/05/2022