Αν νομίζετε, ότι στο φετινό Survivor τα έχουμε δει όλα, σας ενημερώνουμε πως… έχουμε πολλά ακόμη, που θα μας κάνουν να μείνουμε με το στόμα ανοικτό. Κι όσο μένει, ειδικά, ο Τάκης Καραγκούνιας στο παιχνίδι, η κατάσταση θα βρίσκεται διαρκώς στα άκρα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι αλήθεια, ότι έχει τσακωθεί… και με τα φοινικόδεντρα, όντας σίγουρα ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες, που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα θα θυμόμαστε στην πάροδο των χρόνων, απολαμβάνοντάς τον χθες στους καβγάδες του με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η αρχή έγινε στην παραλία, όπου ο Μαρτίκας μέσα στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του και τότε ο Τάκης εξοργίστηκε και τον έβρισε απειλώντας τον να μην την πιάνει στο στόμα του.

Αργότερα και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο μισθοφόρος αναφέρθηκε στις τακτικές δωροδοκίας, που ακολουθεί ο συμπαίκτης του, αλλά ο Σπύρος επεσήμανε, ότι αυτό δεν ισχύει και το ξέρουν όλοι και υποστήριξε παλεύει να τους καταστρέψει και πως η ομάδα θα είναι πιο δεμένη από ποτέ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Τάκης απείλησε όλη την μπλε ομάδα με διάλυση.

«Πλακώθηκαν» οι δύο παίκτες – Η κατάσταση ξεφεύγει κι άλλο…

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, το κλίμα ήταν «βαρύ» στο συμβούλιο και κοντέψαμε να έχουμε μια επανάληψη του σκηνικού του Τάκη με τον Άρη Σοϊλέδη. Οι δυο τους δεν έμειναν στα λόγια και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, με τον Τάκη να μη συγκρατείται από όσα είπε ο Μαρτίκας και να κινείται επιθετικά προς το μέρος του.

«Πόσα ακόμη ψέματα θα πεις; Πόσα; Αυτά που έλεγες για τα λεφτά δεν είναι αλήθεια; Και να σου πω κάτι; Βάλτα στον κ@@ο σου να τα χαρείς ρε», ούρλιαζε ο παίκτης της μπλε ομάδας και οι δυο τους κόντεψαν να «πλακωθούν» μπροστά σε όλους, με την παραγωγή να επεμβαίνει. «Μην φωνάζεις άλλο, έχει δει ο κόσμος τι είσαι και θα πάρεις όσα σου αξίζουν», του απάντησε ο Μαρτίκας, με το επεισόδιο να λήγει κάπως έτσι, για να προχωρήσουν στην ψηφοφορία.