Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές.

 Ο Πέτρος πείθει τον Βαρουξή να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος μιας και τα πράγματα αγριεύουν. Ωστόσο, ο Βαρουξής δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τους Άβαντες. Δρα μόνος του και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της οργάνωσης. Ο Βαρουξής καταφέρνει και βάζει βόμβα στα γραφεία των Αβάντων και όλοι αναστατώνονται.

 Ο Ακύλας είναι εξοργισμένος και βασικοί ύποπτοι για όσα συνέβησαν είναι ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης. Λίγες ώρες μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” για τις Άγριες Μέλισσες.

 Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση, ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι στη φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου στις Άγριες Μέλισσες, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

 Όλο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα. Εν τω μεταξύ, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπολοίπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο. Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν.

 Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του, ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα, αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου. Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του στις Άγριες Μέλισσες και μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

 Συγκεκριμένα, κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει τον τρόπο. Όλοι αναστατώνονται, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα, όμως, ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει στις Άγριες Μέλισσες. Η ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.