Μια νέα ιστορία ξεκινά προσεχώς στη «Γη της ελιάς», η οποία θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του Mega. Στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού βλέπουμε ήδη να ξετυλίγεται μια άγνωστη σχέση μεταξύ δύο προσώπων, της κόρης του Ισίδωρου, της Αντιγόνης, που μένει στη Μάνη, και της μητέρας της Αθηνάς, Μαρίας Αναγνώστου, που μένει μόνιμα στην Αττική και συγκεκριμένα στο Σούνιο. Ένα μυστικό από το παρελθόν συνδέει τις δύο αυτές γυναίκες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν κρυφή την προσωπική σχέση τους.

Ωστόσο, ανάμεσα σε Αντιγόνη και Μαρία υπάρχει ένας άγνωστος συνδετικός κρίκος που στην πορεία θα αποκαλύψει πολλά για τη μεταξύ τους σχέση. Πρόκειται για τη μεγαλοδικηγόρο, ποινικολόγο για την ακρίβεια, Φανή Αναστασίου. Μεγαλοαστή, με πολυτελή ζωή, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ είναι χήρα, καθώς πριν από τρία χρόνια έχασε τον άντρα της, επίσης δικηγόρο στο επάγγελμα. Η Φανή λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη Μαρία όσο και την Αντιγόνη και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της νέας ιστορίας που μόλις ξεκίνησε. Τη Φανή Αναστασίου υποδύεται η Νίκη Παλληκαράκη.

Η ηθοποιός ξεκίνησε ήδη εντατικά γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου, τα οποία συνεχίζονται αυτές τις ημέρες. Σύντομα θα τη δούμε στην επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15 Απριλίου 2022