Με απευθείας σύνδεση με την Πάτρα, έξω από το σπίτι όπου έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου, άρχισε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών ερεύνησαν το σπίτι για περίπου δυόμιση ώρες και προχώρησαν σε κατάσχεση αντικειμένων, που πιθανώς δώσουν σημαντικά στοιχεία στις έρευνες που συνεχίζονται για τον θάνατο των τριών παιδιών. 

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, 50 ναρκωτικά χάπια, καθώς και προσωπικά της αντικείμενα. Μεταξύ αυτών, δύο βίβλια: το ένα του αστυνομικού συντάκτη και συγγραφέα Πάνου Σόμπολου με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού” και το άλλο της Αγγελικής Νικολούλη.

Το γεγονός ότι ήταν φανατική αναγνώστρια των βιβλίων τους ήταν γνωστό, καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη: «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».