Επιστροφές καταστροφές στην κουζίνα του MasterChef, με τους δύο καλεσμένους των κριτών, στη δεύτερη φάση του Silver Award, να κλέβουν την παράσταση!

Πριν από αυτούς όμως, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξήγησαν στους διαγωνιζόμενους τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Από τους παίκτες ζητήθηκαν 3 πιάτα σε… μίνι έκδοση. Ο Νικήτας, ο οποίος νίκησε στην πρώτη φάση, είχε δύο πλεονεκτήματα εκ των οποίων έπρεπε να διαλέξει το ένα. Το ένα ήταν 20 λεπτά παραπάνω στη δοκιμασία των 90 λεπτών, ή να είναι ασφαλής ακόμα κι αν κάνει τη χειρότερη προσπάθεια, αλλά να συνεχίσει να διεκδικεί το έπαθλο. Φυσικά, επέλεξε το δεύτερο πλεονέκτημα.

Κυπριακό έπιπλο και έρωτας αλήτης

Οι κριτές δεν θα μπορούσαν να δοκιμάσουν μόνοι τους τα πιάτα και γι αυτό κάλεσαν στην παρέα τους δύο «πρώην» παίκτες του MasterChef.

Ο λόγος για τον Σταύρο Βαρθαλίτης και τον Σταυρής Γεωργίου. Οι δύο μάγειρες μπήκαν στην κουζίνα και ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχτηκε τον Βαρθαλίτη φορώντας γυαλιά ηλίου, θυμίζοντάς του πώς είχε μπει την πρώτη φορά στις οντισιόν.

«Κακογουστιά» του είπε ο «έρωτας αλήτης» για το γυαλί, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι προσπάθησε να πατήσει στα βήματά του, όσον αφορά στον χωρό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με τους καλεσμένους, οι παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν συνολικά 15 πιάτα ο καθένας.

Με τους καλεσμένους, οι παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν συνολικά 15 πιάτα ο καθένας.



«Αποθέωση» στο Twitter

Το «έπιπλο» και ο «έρωτας» έλειψαν στους Twitterαδες, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και νοσταλγία.