Σαρωτικό ήταν το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και η τηλεθέαση κατέρριψε κάθε ρεκόρ. Το συνεχές ρεπορτάζ και οι ασταμάτητες ανατροπές με την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, που συντονίστηκε με την εκπομπή και το Mega για την ενημέρωσή του.

Το «Φως στο Τούνελ» ήταν σταθερά πρώτο και τερμάτισε πρώτο και με διαφορά σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο με ποσοστό 33,1%, ενώ το ίδιο συνέβη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 37%. Μάλιστα σε τέταρτο άγγιξε το εντυπωσιακό 47,7%. Για αρκετή ώρα το #FosStoTounel ήταν τρίτο παγκόσμιο trend στο Twitter με τα συνολικά tweets να ξεπερνούν τις 25.000.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη απάντησε για το περιβόητο κόκκινο σακάκι και αν το φορά όταν γνωρίζει το δολοφόνο, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για ένα ρεπορτάζ που δεν έχει παίξει ποτέ. «Το διάβασα και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές» είπε η δημοσιογράφος για τις ενδυματολογικές της επιλογές στο «Τούνελ» στη «Real Life», ενώ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

«Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28 Μαρτίου 2022