Η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποχώρησε την Τετάρτη, από τον τηλεοπτικό σταθμό Open και λίγο αργότερα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι στο προφίλ της στο Instagram, με μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται συμβολικά ντυμένη στα χρώματα της Ουκρανίας.

«Γυρίζω σελίδα σήμερα, φεύγοντας από το @opentvgr, με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι μετά από μια πορεία που είχε τα πάντα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που δουλέψαμε με αγάπη και όραμα ! Καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργία … #theend #opentv #newbeginning», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η δημοσιογράφος παρουσίαζε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «Μίλησέ μου» στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, η οποία ωστόσο «κόπηκε» τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tinamess.gr, αν και το Open TV τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι σχέσεις με την Κόσιαβα παραμένουν πολύ καλές και πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του σταθμού, κάτι τέτοιο ούτε συνέβη αλλά ούτε και φάνηκε στο φινάλε της εκπομπής της, καθώς η παρουσιάστρια άφησε σαφείς αιχμές για το κανάλι, ενώ είχε απευθυνθεί και στην αποχωρήσασα σήμερα Λουντμίλα Μποροντίνα, η οποία είχε εγκρίνει την εκπομπή.