Γέλιο, κέφι, παθιασµένες ερµηνείες και έντονες συγκινήσεις χαρακτήρισαν τα πρώτα γυρίσµατα για το δηµοφιλέστερο talent show, «X Factor», που κάνει πρεµιέρα τη Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22.10, µε µια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών στο Mega.

Η µεγάλη έκπληξη του σόου, ο Ανδρέας Γεωργίου, στο τιµόνι της παρουσίασης, εξέπληξε ευχάριστα όλους τους συντελεστές, αφού, εκτός του ότι εµφανίστηκε ως άψογος επαγγελµατίας, έδωσε το δικό του χρώµα στα γυρίσµατα µε το αστείρευτο χιούµορ και τις έξυπνες ατάκες του. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο µουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόµενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήµα πιο κοντά στο όνειρό τους. Η σχέση τους; ∆ιαφορετική από εκείνες που έχουµε συνηθίσει, αφού θα τα δούµε όλα: γέλια, πειράγµατα, διαφωνίες, αγκαλιές και... φιλιά.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εµψυχώνουν και θα µεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζοµένους.

Έπαθλο

Παθιασµένες ερµηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Καλλιτέχνες και µπάντες από όλα τα είδη της µουσικής, που ξεχώρισαν ανάµεσα σε χιλιάδες συµµετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές µε το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Ο νικητής διεκδικεί 150.000 ευρώ, το µεγαλύτερο χρηµατικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συµβόλαιο µε την Panik Records. Για πρώτη φορά χρηµατικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 12 Μαρτίου 2022