Ένα νέο σοκαριστικό στοιχείο από τη βραδιά που εξαφανίστηκε η Άννα, μια περίεργη ανάμνηση της Ξένιας και η ανακάλυψη της Σμαρώς για την ερωτική σχέση του Πέτρου φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στην καθηλωτική σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα».

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 22, απόψε, Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 23.10:

«Φωτογραφία»

Ο Χρήστος και η Σμαρώ αποφασίζουν να βρουν το παραθαλάσσιο σημείο της ανάμνησης που στοιχειώνει τον Χρήστο. Όταν φτάνουν εκεί, αφήνουν το πάθος να τους κυριεύσει.

Μέσα από μια ξεχασμένη φωτογραφία, η Ξένια θυμάται ένα περιστατικό που συνέβη πολλά χρόνια πριν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Η Όλγα προσπαθεί μάταια να τα ξαναβρεί με τον Σάββα και αγανακτεί με την είδηση της αποφυλάκισης του Χρήστου.

Ο Ζήσης επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Χρήστο. Του δίνει ένα στικάκι με το κρυφό βίντεο από τη μοιραία βραδιά, όπου μια μυστηριώδης αντρική φιγούρα μοιάζει να παρακολουθεί την Άννα.

Ο Σάκης οδηγεί τον Βλάση σε μια απόμερη τοποθεσία, προκειμένου να συναντήσουν τον διαβόητο Εγγλέζο.

Η Σμαρώ ανακαλύπτει τα ερωτικά ραντεβού της Τάνιας με τον Πέτρο και του επιτίθεται για το ζήτημα των διαρροών. Ο Σάββας συναντά αργά τη νύχτα τον Σάκη, που του προτείνει μια ύποπτη συνεργασία.

Δείτε το τρέιλερ

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεί