Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», καθώς ο Χρήστος βασανίζεται από εφιάλτες και η εταιρεία της οικογένειας Δελλή βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 20, απόψε, Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 23.10: Ο Χρήστος βλέπει επανειλημμένα στο όνειρό του ότι πνίγει την Άννα στη θάλασσα. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καταπιεσμένη μνήμη και πείθεται ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Σμαρώ προσπαθεί να στριμώξει τη δημοσιογράφο Τάνια για το θέμα των διαρροών, αλλά μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Ο Γεράσιμος τη θέτει σε διαθεσιμότητα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.



Η Ξένια, αναστατωμένη λόγω της έκρηξης στις αποθήκες, ζητά τη βοήθεια του Θεμιστοκλή αλλά και την εσπευσμένη επιστροφή του Ηρακλή στην εταιρεία. Τέλος, ο Σάκης, στον απόηχο της αναστάτωσης που προκάλεσε η έκρηξη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση.


Δείτε το τρέιλερ:



Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης
Στον ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος
Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος
Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA