Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη για άλλα δύο χρόνια. Άλλωστε, το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον ΑΝΤ1, γι’ αυτό και θα ήταν, σχεδόν, αδύνατο να τον δούμε να μετακομίζει τηλεοπτικά σε άλλο κανάλι. Και όπως έγινε γνωστό, θα συνεχίσει κανονικά στην πρωινή ζώνη, χωρίς καμία αλλαγή στην εκπομπή του. Αυτό σημαίνει ότι «καίει» τα σχέδια του Γιώργου Λιάγκα για μια εκπομπή ανάμεσα στο «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό μου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε για ακόμα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1, όμως δεν θα είναι και τα δύο χρόνια παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», τον ένα χρόνο θα είναι παρουσιαστής σταθερά στη θέση του και το δεύτερο σχολιαστής, ενώ θα έχει και την επιμέλεια της εκπομπής του πίσω από τις κάμερες. Έτσι λοιπόν, παρά τα όσα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Παπαδάκης μένει στην εκπομπή για έναν τουλάχιστον χρόνο και μετά βλέπουμε. Πάντως, μετά το νέο συμβόλαιο γίνεται ακόμα πιο «ισχυρός» στον ΑΝΤ1, σε τέτοιο βαθμό που να έχει λόγο ακόμα και στο σχεδιασμό του προγράμματος!

Κάπως έτσι όμως αλλάζουν τα σχέδια του Γιώργου Λιάγκα, που θα αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή και θα αφήσει μόνη της τη Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής ήθελε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μετά από αυτήν του Γιώργου Παπαδάκη και πριν από αυτήν της Φαίης Σκορδά. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να πάει στο δίωρο 09.00-11.00, που σημαίνει ότι θα έπαιρνε μία ώρα από τον Παπαδάκη, ο οποίος δεν το δέχθηκε και υποχρέωσε το κανάλι να βρει άλλη λύση. Το πιθανότερο πλέον είναι ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει ενημερωτική εκπομπή μόνος του, χωρίς τη Φαίη δηλαδή, αλλά το απόγευμα, στο δίωρο 16.00-18.00.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ την 1η Μαρτίου 2022