Σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας και λίγο πριν τη νέα ψηφοφορία.

Και αυτό γιατί η ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων θέλησε με δάκρυα στα μάτια να ζητήσει συγνώμη από την «μόνη πραγματική της φίλη» Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η καλλονή συνάδελφος της, όμως, μάλλον της έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη.

Έτσι, φοβούμενη πως θα ψηφιστεί και πάλι στο συμβούλιο όπως η ίδια παραδέχθηκε στην κάμερα γιατί νιώθει μόνη πια στο Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή έπιασε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για να της πει τα εξής. «Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό, ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας».

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη. Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή και ξέσπασε σε δάκρυα και αναφιλητά.

«Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η Μυριέλλα τι προσπαθεί να κάνει και πλέον δεν μπορώ καθόλου να την εμπιστευτώ. Καθόλου» τόνισε με σαφήνεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τη σειρά της, στην κάμερα του Survivor. «Νιώθω ότι η Μυριέλλα προσπαθεί να πιαστεί από κάποιον, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν την νοιάζει πλέον αν είμαι εγώ ή ο Τάκης ή η Βρισηίδα. Όποιος είναι διαθέσιμος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ναυσικά: Η Μυριέλλα ψάχνει ένα αποκούμπι - Όποιος είναι καλός μαζί της κάθεται μαζί του