Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς, στον ρόλο του ως κακός, αλλά και πώς τον «αποδέχτηκε».

Για να μπορέσει να φτιάξει τον ρόλο του, το πρότυπό του ήταν ο Arthur από τη σειρά Peaky Blinders.

«Πρώτα από όλα πολιτικά μπορείς να το πιάσεις πολύ εύκολα διότι έπρεπε να υποδυθείς έναν αντίστοιχο Ρουπακιά, με έναν Δούκα που είναι ο Μιχαλολιάκος. Αυτό σημαίνει ότι είσαι η φωνή, τα μάτια και ο λόγος του όταν δεν είναι μπροστά και η προστασία του όταν είναι μπροστά. Εμένα η υποκριτική μου άρεσε γιατί πάντα ακουμπάω στους άλλους.Θεωρώ ότι ο Λεωνίδας Κακούρης με βοήθησε πάρα πολύ στο να φτιάξω τον ρόλο με την παρουσία του. Και με τον τρόπο που έπαιζε μου έδινε έναν τόνο, πώς να τον ακολουθήσω, και σιγά σιγά εγώ έβρισκα τι θα μπορούσα να κάνω παραπάνω» είπε ο ηθοποιός.

«Ο Μελέτης έχει ένα θέμα με τις γυναίκες. Δεν είχε μητρική και πατρική φιγούρα, γι’ αυτό προσκόλλησε στον Δούκα. Μετά βρήκε την Ανέτ, που τον δέχτηκε και του άνοιξε την αγκαλιά της. Όμως το πατρικό πρότυπο εμφανίστηκε και διέλυσε τα πάντα, γιατί ο Μελέτης είναι παιδί ενός βιασμού. Ένας ρόλος που είναι όχι σπουδαγμένος, παιδεμένος από τη ζωή αλλά όχι εκπαιδευμένος, δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της δραματικής σειράς.

 «Ο Μελέτης είναι σκληρός ρόλος. Είναι η τελευταία σεζόν της σειράς. Μια σειρά, η οποία εκτός ότι άλλαξε και τη ζωή αρκετών ηθοποιών και συντελεστών, άλλαξε και το τοπίο της τηλεόρασης. Και βλέπουμε πως όλα τα κανάλια έχουν μια εξαιρετική μυθοπλασία και είμαι πολύ ευγνώμων που συμμετείχα και συμμετέχω ακόμη σε αυτή την αλλαγή».

Για τον έρωτά του με την Πηνελόπη είπε:


«Είναι ένας σαιξπηρικός έρωτας, που με έναν τρόπο και οι δύο ενώνονται, ακόμα και όταν είναι μακριά».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε επίσης πως η μεγάλη του αδυναμία είναι ο Σπύρος Ντούγιας, (aka ο μικρός Σέργιος):

«Θεωρώ ότι έχει τρομερό ταλέντο, έχει τρομερή σκηνική αντίληψη».