Μετά τα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές έρχονται οι τσακωμοί και οι ανταλλαγές πυρών. Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Από ότι φαίνεται το αρχικό φλερτ που παρακολουθήσαμε από τη αρχή του Survivor δεν εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω και η ηθοποιός με τον αγρότη βρίσκονται στα μαχαίρια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αποφασισμένος να «στριμώξει» τη Μυριέλλα Κουρεντή καθώς της είχε πολλά μαζεμένα..

Ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε όσα είχαν συζητήσει με τη Μυριέλλα Κουρεντή με εκείνη να αντικρούει τα λεγόμενά του.

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο».

Η Μυριέλλα Κουρεντή όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε καταλλήλως: «Μάθε να δέχεσαι μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου», ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν: «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της δήλωσε πως ο Γιώργος Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα. Μάλιστα σημείωσε πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως της μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Ασημίνα και Μυριέλλα λογομαχούν για την ατάκα "και σε θέλω και πουλάει"


Μυριέλλα για Κατσαούνη: Αυτός έχεις πρόβλημα