Με ποσοστό 15,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα κέρδισε τη πρωτιά την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου. Οι τηλεθεατές που επέλεξαν το MEGA για την ενημέρωσή τους ξεπέρασαν, σε απόλυτο αριθμό το μισό εκατομμύριο (594.000 τηλεθεατές). Στο σύνολο του κοινού το Κεντρικό Δελτίο κατέγραψε ποσοστό 14,7%.

Η πρωτιά του δελτίου στο δυναμικό κοινό 18-54, απέναντι σε όλα τα δελτία του ανταγωνισμού ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, ανταποκρίνεται και στην υψηλότερη απόδοσή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ενώ οι ειδήσεις του MEGA κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο Top – 10 των προγραμμάτων με την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας.

Με τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο να είναι καταιγιστικές αλλά και τις ειδήσεις για τα κοινωνικά και οικονομικά θέματα να απασχολούν όλους τους πολίτες, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δίνει με σαφήνεια και ταχύτητα όλη την εικόνα της επικαιρότητας.

Η έκτακτη ενημέρωση με τη μετάδοση του διαγγέλματος του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάϊντεν από το MEGA, την Τρίτη το βράδυ, συγκέντρωσε επίσης το μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών.