Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ετοιμάζονται αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Στις σκέψεις των υπευθύνων του καναλιού είναι η τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινάει την ημέρα με το «Καλημέρα Ελλάδα» νωρίτερα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και να ολοκληρώνεται κατά μία με μιάμιση ώρα πιο νωρίς.

Θα ακολουθεί κατά πάσα πιθανότητα ένα κοινωνικό ενημερωτικό μαγκαζίνο με τον Γιώργο Λιάγκα και η πρωινή ζώνη θα ολοκληρώνεται το… μεσημέρι με lifestyle εκπομπή που θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά, εκτός απροόπτου, μέχρι το τέλος του μήνα θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή εξετάζονται διάφορα σενάρια, έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας γρίφος που πρέπει να λυθεί. Μια εμβόλιμη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά πρέπει να μελετηθεί ως προς το πώς και το πότε. Όλες οι απόψεις βρίσκονται στο τραπέζι και αναμένεται σύντομα η οριστική απόφαση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»