Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για να γιορτάσει τον έρωτα, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, που εξυμνούν την ομορφιά του έρωτα και της ζωής.

Tο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 22:00, μια μοναδική μουσική βραδιά περιμένει τους τηλεθεατές.

Μαζί του ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος. Τον «τροβαδούρο του έρωτα» συντροφεύουν η Πέγκυ Ζήνα και ο good job nicky. Τη βραδιά παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της μουσικής βραδιάς που έρχεται στο MEGA αυτό το Σάββατο και για όσα περιμένουμε να δούμε.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Μόνο που βρέθηκα ξανά με τον Γιάννη Πάριο εδώ στο Διογένη τον ευχαριστώ. Είναι συγκινητική η στιγμή που τον είδα και τραγουδήσαμε παρέα. Από τη συνεργασία μας με τον Γιάννη Πάριο το 2001 είναι σαν να έχω μπροστά μου ένα δάσος από στιγμές. Ο Γιάννης Πάριος είναι το οξυγόνο της καριέρας μου. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “Το κλειδί”», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά της η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε: «Ο Γιάννης Πάριος μου έδωσε τρία τραγούδια όταν όλοι με θεωρούσαν pop τραγουδίστρια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “ψαράκι μου” θέλω να είμαστε μαζί αυτή την βραδιά». Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Η ψυχή της αγάπης».

«Το καινούργιο μου τραγούδι ήρθε και με βρήκε τη στιγμή που αναρωτιόμουν που είναι οι φλέβες του κόσμου», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Έχουμε επιστρατευτεί όλοι για την μεγαλύτερη ερωτική βραδιά με τον Γιάννη Πάριο. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “Η λεωφόρος της αγάπης”», είπε από την πλευρά της η Δώρα Αναγνωστοπούλου που θα παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά, προσθέτοντας ότι «Ο Γιάννης Πάριος είναι παμψηφεί ο ερωτικός ερμηνευτής της χώρας μας».