ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ο εφιάλτης των αποχωρήσεων στο Open, αφού το διάστημα που μεσολάβησε με τους μετασχηματισμούς σε επίπεδο διοίκησης ήταν, φαίνεται, η νηνεμία πριν από τη νέα «καταιγίδα» που χτύπησε τον ενημερωτικό τομέα.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των δημοσιογράφων και των στελεχών που κούνησαν μαντίλι στην Παιανία είναι αυτό του συντάκτη του οικονομικού ρεπορτάζ Αργύρη Καλογερόπουλου, ο οποίος, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, στάθηκε αιτία για μια νέα... χιονοθύελλα στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει, μεταξύ άλλων, και από τον ΣΚΑΪ, ήρθε σε έντονη ρήξη με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο  εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο επέλεξε να καλύψει ένα ρεπορτάζ της αρμοδιότητάς του τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης θεώρησε πως ο συντάκτης επέδειξε έντονη αντικυβερνητική διάθεση, γεγονός που, όπως έκρινε ο ίδιος, δημιουργούσε πρόβλημα στη στρατηγική του καναλιού. Οι δυο τους λογομάχησαν για αρκετή ώρα, με αρκετούς εκ των εργαζομένων να καθίστανται αυτόπτες ή αυτήκοοι μάρτυρες. Τελικώς, το θέμα έληξε με την οριστική αποχώρηση του Αργύρη Καλογερόπουλου.

Ο νέος κύκλος εντάσεων στην Παιανία, πάντως, φέρει εν πολλοίς και την υπογραφή του νέου ισχυρού άνδρα του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος επισημαίνει πως τα χαμηλά νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για άνοδο των ποσοστών του Open.

Φυσικά, η παράμετρος αυτή έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βλέπει για πρώτη φορά να απειλείται η ασυλία που απολάμβανε όλο αυτό το διάστημα από τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 5/2