Καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης που αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για το reality επιβίωσης, για το αν θα πήγαινε ξανά, γα τον Βαλάντη και τον πρωταθλητισμό.

«Μέσα στο Survivor δεν ισχύει ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Είμαι τρεις φορές δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχα θέμα με την ψυχολογία που ήμουν πάντα στο τσακ στο να το κερδίσω. Πριν το παιχνίδι, περίπου έναν μήνα πριν, πήγα πιο χαλαρός στον αγώνα και μπόρεσα να κερδίσω. Πρέπει να βγάλεις αυτόν το τίτλο ότι “θα είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής αν κερδίσεις αυτόν τον αγώνα”, μπαίνεις σαν να είναι ένας απλός αγώνας κι έτσι είναι καλύτερα, παρά να το σκέφτεσαι», ανέφερε. σχετικά με τον πρωταθλητισμό και επεσήμανε πως ο παππούς του ήταν αυτός που τον μύησε.

«Με έμαθε ο παππούς μου να παλεύω, και η μαμά μου με έβαζε τιμωρία ότι δεν θα πάω προπόνηση αν δεν κάνω τα μαθήματα μου», κατέληξε ο 22χρονος.

Σε ότι αφορά στη συμμετοχή στο Survivor είπε:

«Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό και μετά για να με μάθει ο κόσμος. Μετά τις 15 μέρες με την αφαγία άρχισε να με πονάει το στομάχι μου πολύ, δεν κοιμόμουν τα βράδια. Είναι κληρονομικό, το έχει και ο μπαμπάς και η μαμά μου. Με μια λέξη θα χαρακτήριζα το Survivor, εμπειρία ζωής. Μέσα στο Survivor οι συνθήκες αφαγίας και προπονήσεων είναι δύσκολες, όμως σκεφτόμουν πως με προετοιμάζει για το «έξω», για την πάλη», ανέφερε αρχικά και σχολίασε και για τον τσακωμό με τον Γιώργο Κατσαούνη:

«Για να φτάσω σε σημείο να ξεσπάσω πάει να πει ότι μάζευα πολλά. Αυτοί που με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο με τσίγκλισε. Δεν μπορούσα να το απομονώσω και να βάλω μέτρο λόγω των συνθηκών».