Η Μυριέλλα Κουρεντή έβαλε «φωτιά» στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύπτοντας στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ένα «πραξικόπημα» στην ομάδα των Μαχητών.

Μιλώντας με τον Λάμπρο και τη Ναυσικά είπε ότι πριν από το χτεσινό συμβούλιο δύο παίκτες των Μπλε την προσέγγισαν για να δώσει την ψήφο της σε έναν Διάσημο με μεγάλη δημοτικότητα προκειμένου να αποχωρήσει σίγουρα ένας Μαχητής.
«Μου είπαν να ψηφίσω κάποιον από εμάς υψηλής δημοτικότητας για να βγει σίγουρα ένας από αυτούς που θα βγάλουν αυτοί στον τάκο. Εγώ εκείνη την ώρα αντέδρασα. Δεν μου άρεσε καθόλου», ανέφερε χθες η Μυριέλλα.

Τη βόμβα αυτή έφερε σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο συμβούλιο του νησιού, πετώντας τη μπροστά στον Γιώργο Λιανό με τον παρουσιαστή να ρωτάει τη Μυριέλλα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε το περιστατικό χωρίς να επεκταθεί και χωρίς να αναφέρει ονόματα, με τις Ασημίνα και Σοφιάννα να πέφτουν από τα σύννεφα.

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα, ευχαριστώντας την κόκκινη ομάδα για τη στήριξη και ζητώντας στο τέλος να αλλάξει ομάδα.

Η Σοφιάννα παίρνοντας τον λόγο ζήτησε από αυτούς τους δύο που το έκαναν να τιμήσουν τα παντελόνια που φορούν και να βγουν να το πουν.

Ο Σάββας Κάλφας πήρε τον λόγο αναγνωρίζοντας μερίδιο της ευθύνης αυτής, με τη συζήτηση να καταλήγει πως αυτός που το έκανε εν τέλει ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, και αυτόν υπέδειξε η Σοφιάννα ως ηθικό αυτουργό αυτής της άνανδρης κίνησης.