Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για το τι θα γίνει με τον παίκτη του «Survivor», Γιώργο Κατσαούνη, και αν τελικά θα μείνει στο reality επιβίωσης ή η παραγωγή θα αναγκαστεί να τον αποβάλει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει μηνυθεί από μία 16χρονη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, από ένα συγχωριανό του για ξυλοδαρμό και τα spoilers εδώ και λίγα 24ωρα τον θέλουν να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Κατσαούνης παραμένει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, στο reality και οι πληροφορίες θέλουν τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι να μίλησε μαζί του για να ακούσει ο ίδιος τι θα του έλεγε για όλα όσα ακούγονται εκτός παιχνιδιού.

Τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η εταιρεία παραγωγής του «Survivor» έχουν ιδιαίτερα προβληματιστεί για το πώς πρέπει να χειριστούν την υπόθεση του Γιώργου Κατσαούνη.

Oι τρεις ποινικές διώξεις που εκκρεμούν σε βάρος του και τα αδικήματα για τα οποία διώκεται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα οπότε και δεν επείγει η απομάκρυνσή του από το παιχνίδι, για να έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Οι τελικές αποφάσεις όμως για το μέλλον του αγρότη στο «Survivor» θα κριθούν αυτή την εβδομάδα.

Η δικηγόρος του δήλωσε: «Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του».

Στο μεταξύ ο Γιώργος Κατσαούνης έρχεται και πάλι πολύ κοντά με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Μπορεί η σχέση των δύο παικτών του «Survivor» να έδειχνε ότι έχει τελειώσει, αλλά, όπως αποκάλυψε η Μυριέλλα, το «γυαλί» ξανακολλάει, ενώ τα πλάνα δείχνουν το χώρο του συμβουλίου του «Survivor». Εκεί, ο Γιώργος Κατσαούνης την αρπάζει και φιλάει παράμερα τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η αναθέρμανση του ειδυλλίου προκαλεί όμως εκ νέου εντάσεις, ενώ και στο Twitter έγινε «πάρτι».

Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 26 Ιανουαρίου 2022