Το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και οι διεργασίες που θα οδηγήσουν την πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου στην... επόμενη μέρα συνιστούν ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα στην ελληνική τηλεόραση τη φετινή χρονιά. Βλέπετε, το τοπίο γύρω από τις προθέσεις του κορυφαίου δημοσιογράφου σχετικά με τη χρονική στιγμή που θα επιλέξει να... κρεμάσει το σακάκι του παραμένει μέχρι νεωτέρας θολό, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να τηρούν σιγήν ιχθύος.

Πάντως, στην παρούσα φάση η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς τη συνέχιση της διαχρονικά επιτυχημένης συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη με το κανάλι της οικογένειας Κυριακού για ακόμη έναν χρόνο (κάποιοι μιλούν και για δύο χρόνια), αφού η σταδιακή άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης του «Καλημέρα, Ελλάδα» φαίνεται να έχει προκαλέσει ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή την περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις του καναλιού με τη Φαίη Μαυραγάνη, η αποχώρηση της οποίας από το Open θεωρείται δεδομένη, θα αφορούν σε πρώτη φάση το πρωινό του Σαββατοκύριακου, το οποίο... χωλαίνει στο πεδίο της τηλεθέασης. Ωστόσο, τη δημοσιογράφο φέρεται να διεκδικεί και ο Alpha.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 22 Ιανουαρίου 2022