Βαρύ είναι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, με την παίκτρια να αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους.

«Είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω κυρίες στα πράσα», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κατσαούνης για την εξέλιξη με τη Μυριέλλα.

«Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες (σ.σ. την Τρίτη) και ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω», ακούγεται να λέει η Μυριέλλα Κουρέντη λίγες ώρες μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι και χάρη στο οποίο επικοινώνησε με τον σύντροφό της στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, δεν υφίσταται κάτι πλατωνικό έτσι κι αλλιώς» προσθέτει η Μυριέλλα αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. Η αντίδραση του αγρότη στην εξέλιξη αυτή ήταν άμεση και, όπως φαίνεται οργισμένη, καθώς ακούγεται να λέει «δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε».

Το «διαζύγιο» συνεχίστηκε και πριν τον αγώνα επάθλου με την Μυριέλλα να λέει «τελειώνει εδώ και τώρα, ήταν κάτι πλατωνικό που δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να αναπτυχθεί άλλο εδώ» με τον Γιώργο Κατσαούνη να απαντά ενοχλημένος: «δεν πάω να ρωτήσω λίγο τον Τζον; ο καθένας το δρομάκι του».

Ρουβάς για αγρότη: Τι blackout έφαγε; Είναι χοντράνθρωπος

«Ξενέρωσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του, δεν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο...», ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς σε σχέση με τον αγρότη.

Και συμπλήρωσε, «δεν είναι κακός, απλά ήταν χοντροκομμένο αυτό». Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες του φάνηκε να ασπάζονται αυτή τη λογική, ενώ παράλληλα στην παραλία των Μαχητών, το θέμα τους ήταν οι δύο σερί ήττες σε μια μέρα από τους Κόκκινους.