Δεύτερη μήνυση εναντίον της Ιωάννας Τούνη κατατέθηκε από τον άνδρα που κατονόμασε η γνωστή Influencer ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο της. Ο δικηγόρος του Μ.Κ. Γιάννης Γλύκας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την υπόθεση, οι τόνοι ανέβηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air. 

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο Μ.Κ ή η κ. Τούνη;» τόνισε ο δικηγόρος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αντιδρά «Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;».

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να είναι εκτός εκπομπής» δήλωσε ο κ. Γλύκας, με συνέπεια να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα για πρώτη φορά στην τηλεόραση:

«Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα; Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας! Τέλος! Θέμη κλείσ’τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις» ξέσπασε εμφανώς φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.