Οι σεξιστικές δηλώσεις του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζούμα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 έχουν προκαλέσει σάλο στα μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα στα όσα δήλωσε, ήταν και η φράση «Η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα χυθεί άφθονο «μελάνι».

Σήμερα όμως, Κυριακή 9/1, ο δημοφιλής ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, στην εκπομπή «OPEN Weekend», με αφορμή την υπερασπιστική ανάρτηση της ηθοποιού Όλιας Λαζαρίδου στο Facebook, η οποία αναφέρθηκε στον συνάδελφό της. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας τόνισε πως ο δημοσιογράφος από την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη, θα έπρεπε να τον έχει προστατέψει.

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει -γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω- και να μου πει «Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;»...Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες.

Περίμενα, λοιπόν, να μου πει "Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος για αυτές τις δηλώσεις;". Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».

Δείτε το σχετικό βίντεο