Αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου μη χάσετε το πρώτο βιβλίο της σειράς «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ» με 112 σελίδες γεμάτες έξυπνα σχέδια και απλές τεχνικές για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά του χειμώνα!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ • ΜΟΔΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΜΩΡΟ

ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!

Θέλετε να ανακαλύψετε μια τεχνική χωρίς να αφιερώσετε αμέτρητες ώρες; Να η ευκαιρία να ξεκινήσετε! Χάρη στις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών μας, το πλέξιμο με βελόνες γίνεται παιχνιδάκι. Ανακαλύψτε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ’ όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και στους αρχάριους και στους προχωρημένους. Δημιουργήστε με το δικό σας γούστο ρούχα, δώρα, αξεσουάρ για εσάς, τις φίλες και τα παιδιά σας. Επιλέξτε πρωτότυπα ή πιο κλασικά σχέδια, με απαλά ή πιο ζωντανά χρώματα. Δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσετε περιγραφές και περίπλοκα σχέδια. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες και σε χρόνο μηδέν θα δημιουργήσετε μικρά αντικείμενα ή μεγάλα έργα!

Μάθετε λοιπόν πως να φτιάξετε μόνοι σας εκπληκτικές εσάρπες σε στιλ μποέμ, τσάντες με φούντες, μοντέρνες χειμωνιάτικες ζακέτες, υπέροχες γκέτες, καρφίτσες σε σχήμα τριαντάφυλλου, γιακάδες, ζεστά πουλόβερ, κουβέρτες, μαξιλάρια, κομψά καπέλα, βραδινά μεταξωτά τσαντάκια, σκουφάκια, καλτσάκια και πολλές ακόμη πραγματικά μοναδικές δημιουργίες που τις θα λατρέψουν όλοι!