Αυτό το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά το πρώτο βιβλίο της μοναδικής σειράς «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ»!

Αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου μη χάσετε το πρώτο βιβλίο της σειράς «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ» με 112 σελίδες γεμάτες έξυπνα σχέδια και απλές τεχνικές για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά του χειμώνα!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ • ΜΟΔΑ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΜΩΡΟ

ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!

Θέλετε να ανακαλύψετε μια τεχνική χωρίς να αφιερώσετε αμέτρητες ώρες; Να η ευκαιρία να ξεκινήσετε! Χάρη στις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών μας, το πλέξιμο με βελόνες γίνεται παιχνιδάκι. Ανακαλύψτε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ’ όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και στους αρχάριους και στους προχωρημένους. Δημιουργήστε με το δικό σας γούστο ρούχα, δώρα, αξεσουάρ για εσάς, τις φίλες και τα παιδιά σας. Επιλέξτε πρωτότυπα ή πιο κλασικά σχέδια, με απαλά ή πιο ζωντανά χρώματα. Δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσετε περιγραφές και περίπλοκα σχέδια. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες και σε χρόνο μηδέν θα δημιουργήσετε μικρά αντικείμενα ή μεγάλα έργα!

Μάθετε λοιπόν πως να φτιάξετε μόνοι σας εκπληκτικές εσάρπες σε στιλ μποέμ, τσάντες με φούντες, μοντέρνες χειμωνιάτικες ζακέτες, υπέροχες γκέτες, καρφίτσες σε σχήμα τριαντάφυλλου, γιακάδες, ζεστά πουλόβερ, κουβέρτες, μαξιλάρια, κομψά καπέλα, βραδινά μεταξωτά τσαντάκια, σκουφάκια, καλτσάκια και πολλές ακόμη πραγματικά μοναδικές δημιουργίες που τις θα λατρέψουν όλοι!

Ακόμα,

Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τον δεύτερο τόμο της διάσημης σειράς της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

1600Χ640_02

 

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τη μοναδική σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας, να επιδιορθώσετε αλλά και να κατασκευάσετε ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου τον δεύτερο τόμο:

«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Με τον χρήσιμο οδηγό της Larousse θα μάθετε ό,τι χρειάζεται, για να κάνετε συνήθεις μικροεπισκευές παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να βελτιώσετε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, εύκολα και οικονομικά.

Οι σωστές κινήσεις για να λύσετε τα προβλήματα:

  • Ηλεκτρολογικά: διαλέξτε τον σωστό φωτισμό, εντοπίστε μια βλάβη, αλλάξτε το ντουί μιας λάμπας ή έναν διακόπτη...
  • Υδραυλικά: επισκευάστε μια βρύση ή ένα καζανάκι που τρέχει, καταπολεμήστε τις άσχημες μυρωδιές, συνδέστε ένα πλυντήριο...
  • Μόνωση: αναζητήστε τις πηγές υγρασίας, εξασφαλίστε καλό αερισμό, διαλέξτε το καλύτερο μονωτικό...
  • Θέρμανση: διαλέξτε το κατάλληλο σύστημα, βελτιώστε την εγκατάστασή σας, συντηρήστε τον λέβητα, περιορίστε τις απώλειες θερμότητας...

Ξεκάθαρες και πλήρεις οδηγίες βήμα βήμα κι ένα σωρό μυστικά, για να πετύχετε όλες σας τις προσπάθειες..

Περισσότερες από 400 φωτογραφίες, για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τις συμβουλές των ειδικών.

Πριν ξεκινήσετε, κάντε τη σωστή διάγνωση, μάθετε τους τεχνικούς όρους, διαλέξτε τα κατάλληλα υλικά ή εξαρτήματα...

Και μαζί,

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, για την παράσταση «GOOD PEOPLE»

1600Χ640_03

 

«Good People». Το  βαθιά ανθρώπινο και άγρια χιουμοριστικό θεατρικό έργο του βραβευμένου με Pulitzer Αμερικάνου συγγραφέα David Lindsay-Abaire, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Αποθήκη, από τις 20 Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη σκηνοθεσία που υπογράφει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πρόκειται για ένα έργο σκληρό και συγχρόνως τρυφερό που πραγματεύεται με στεγνό και βιτριολικό χιούμορ το παγκόσμιο τελικά παραμύθι του αμερικάνικου ονείρου. Το πόσο αξιοκρατικά και απλόχερα προσφέρεται στον καθέναν, η δυνατότητα «να πιάσει την καλή» και να ξεφύγει από τη μιζέρια και την ταξική του ταυτότητα μόνο με τη σκληρή δουλειά και τη λίγη καλή τύχη. Είναι όντως «ίσες» οι ευκαιρίες για όλους;

Όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας στους New York Times: «Έχω δουλέψει πραγματικά σκληρά στη ζωή μου. Ξέρω όμως κι άλλους που δούλεψαν πιο σκληρά απ’ ό, τι εγώ και δεν τους δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες…»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (αλφαβητικά) : Τάσος Γιαννόπουλος,  Παύλος Λουτσίδης, Aurora Marion, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζωή Ρηγοπούλου, Σωσώ Χατζημανώλη.

Η ιστορία:

Lower End. Νότια Βοστώνη. Μία συνοικία της εργατικής τάξης. Η Μάργκι Γουόλς, προσπαθεί να βγάλει τον επιούσιο σαν ταμίας στο μαγαζί «’Ο, τι πάρεις ένα δολλάριο» αλλά απολύεται γιατί μονίμως αργεί να χτυπήσει κάρτα. Ο λόγος είναι η κόρη της που επειδή έχει μια κάποιου είδους πνευματική καθυστέρηση, απορροφά μεγάλο μέρος του χρόνου της. Η σπιτονοικοκυρά της την απειλεί επίσης με έξωση. Το  Bingo, το προσφιλές παιχνίδι της γειτονιάς, θα μπορούσε να ήταν μια λύση για εύκολο χρήμα – αν το κέρδιζε ασφαλώς. Η άλλη λύση, λένε οι φίλες της, είναι να πάει να βρει τον Μάικ, τον εφηβικό της έρωτα, που είναι πλέον μεγαλογιατρός και ζει στο ακριβά προάστια με τη γυναίκα του. Να τον βρει και να του ζητήσει δουλειά!

Και η Μάργκι Γουόλς, το κάνει. Και από εδώ και πέρα –σε όλη αυτή τη διαδρομή της από το φτωχό προάστιο που ζει προς την πλούσια γειτονιά – θα έρθει αντιμέτωπη με τα ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν συμπεριφορές, στάση ζωής και αποφάσεις που παίρνει κάποιος. Αποφάσεις που τον προσδιόρισαν. Που καθόρισαν το «μετά» και την εξέλιξή του. Αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω κοινωνικής θέσης και πιθανόν λόγω αδυναμίας. Αποφάσεις που αντανακλούν το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον κόσμο, τον εαυτό του και γιατί όχι το πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Αποφάσεις που βασίζονται στην καλοσύνη; Και πού βρίσκεται  η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όλα αυτά;

Η πρεμιέρα του Good People έγινε το 2011 στο Samuel J. Friedman Theatre  στο Broadway, στη Νέα Υόρκη.

Το έργο ήταν υποψήφιο για το βραβείο Tony την ίδια χρονιά και έχει κερδίσει επίσης το βραβείο Κριτικών της Νέας Υόρκης (καλύτερο θεατρικό έργο της χρονιάς). Έχει παρουσιαστεί σε θέατρα σε όλο τον κόσμο με εξαιρετική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

 Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά):

Τάσος Γιαννόπουλος,  Παύλος Λουτσίδης, Aurora Marion, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζωή Ρηγοπούλου, Σωσώ Χατζημανώλη.

Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ (οδός Σαρρή, αρ. 40, Αθήνα)

Τρόποι εξαργύρωσης του κουπονιού: 

Α. Mε την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη, Αμερικής 10, Αθήνα, (10:00 - 18:00. εκτός Δευτέρας Τηλ. επικοινωνίας 211 1000365).

Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης στη Viva:

https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalgood-people/ με τη χρήση του κωδικού  “APOTHIKI

Η προσκόμιση του κουπονιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1). Ισχύει για τις παραστάσεις Σάββατο 15/1 ώρα 21:00, Κυριακή 16/1 ώρα 20:00,  και Παρασκευή 21/1, ώρα 21:00,

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

 «α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 15-01-2022 θα περιέχει ένα (1) κουπόνι του οποίου ο κάτοχος-αναγνώστης της εφημερίδας, θα κάνει χρήση του κατά την αγορά εισιτηρίων για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Good People”, η οποία προβάλλεται στο θέατρο “Αποθήκη”, οδός Σαρρή, αρ. 40, στην Αθήνα, άπαξ, η οποία θα προβάλλεται στο ανωτέρω θέατρο, για τις εξής ημέρες: Σάββατο 15/1 ώρα 21:00, Κυριακή 16/1 ώρα 20:00, και Παρασκευή 21/1 ώρα 21:00, προκειμένου να προμηθευτούν δύο (2) εισιτήρια για την ανωτέρω παράσταση στην τιμή του ενός (Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 18 Ευρώ).

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1), για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ. Η εξαργύρωση του κουπονιού θα γίνεται με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα, καθημερινώς από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00, εκτός Δευτέρας, όπου η πληρωμή της αξίας του ενός εισιτηρίου θα γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα. Τηλ. επικοινωνίας 211 1000365, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης στη Viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalgood-people/ με τη χρήση του κωδικού  “APOTHIKI” και τους τρόπους πληρωμής που δέχεται η Viva. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1), χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά δύο (2) εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο υποχρεούται να χορηγήσει στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις 15-01-2022 έως τις 21-01-2022 και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

δ) Η προσκομιδή του κουπονιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων και οι χρήστες του οφείλουν να να έχουν μαζί έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και την ταυτότητά τους για την πιστοποίηση των στοιχείων τους στο θέατρο ή όπως άλλως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία τυχόν θα διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμίαPRIMA VISIONE ΙΚΕ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ” που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Σκιάθου,  αρ. 147, Τ.Κ. 11255, με Α.Φ.Μ. 800617524 και ΔΟΥ: ΙΓ' Αθηνών.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων. Οι όροι θα παραμείνουν δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα www.parapolitika.gr και δύνανται να διαφοροποιούνται άνευ προγενέστερης ενημέρωσης.»