Έφτασε η «πολυπόθητη« στιγμή του τελικού του GNTM 4. Μεγάλη νικήτρια είναι το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Στο άκουσμα του ονόματός της ξέσπασε σε κλάματα.

Σημειώνεται πως το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels.

Το live του μεγάλου τελικού του GNTM 4 ξεκίνησε με την επιστροφή του Γιώργου Καράβα, ο οποίος συντόνισε τη βραδιά, και τους κριτές να μιλούν για τις φετινές εμπειρίες τους στο show.

Οι φιναλίστ κρίθηκαν σε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την κίνηση, αλλά και με την υποκριτική, ενώ η έκφραση αλλά και το περπάτημα έπρεπε να ανταποκρίνονται στην πολυτελή φύση του προϊόντος, που διαφήμισαν. Τα όνειρα, οι προσπάθειες και η εξέλιξη των τριών υποψηφίων του τίτλου, είναι όσα τους οδήγησαν μπροστά στους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, που ανέλαβαν την αξιολόγηση της 4ης και τελευταίας δοκιμασίας.


Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Όλγα, ενώ ο Κωνσταντίνος πήρε την τρίτη θέση με 150 βαθμούς. Το κοινό του έδωσε 4 βαθμούς.


Δείτε τι έγινε στον τελικό

Η 1η πασαρέλα της τελικής τριάδας στην 3η δοκιμασία!


Η 2η πασαρέλα των παλιών παικτών στην 3η δοκιμασία του τελικού!

Η 2η πασαρέλα της τελικής τριάδας στην 3η δοκιμασία!

Η 3η πασαρέλα της τελικής τριάδας στην 3η δοκιμασία!




Η έκρηξη του Κωνσταντίνου και οι σκέψεις για οικειοθελή αποχώρηση!