1600Χ640_01
Media

ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τέσσερις μεγάλες προσφορές!

Στα περίπτερα όλης της χώρας και σε όλα τα σημεία πώλησης

Το Θαύμα των Ελλήνων: Το έργο-ορόσημο του σπουδαίου ιστορικού Σαράντου Ι. Καργάκου, ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 23.12 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

 

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν αυτή την Πέμπτη το σπάνιο βιβλίο του σπουδαίου ιστορικού, φιλόλογου και δοκιμιογράφου Σαράντου Ι. Καργάκου «Το Θαύμα των Ελλήνων. Η προσφορά του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου – Μέρος Β’». Με λόγο ευσύνοπτο, λιτό αλλά, όπως πάντα γλαφυρό, ο συγγραφέας κατορθώνει να καταγράψει την ιστορική περιπέτεια ενός κόσμου που η δράση του εκτάθηκε ως τα έσχατα όρια της κάποτε γνωστής οικουμένης και που έγινε, κατά τη φράση ξένου διανοητή, "ο κόσμος του κόσμου"! Το στολίδι της ανθρωπότητας. Στόχος του συγγραφέα με το βιβλίο αυτό είναι η επανασύνδεση του σημερινού -πρωτίστως ελληνικού- κόσμου με τις αρχέγονες ρίζες του. Να μάθουν οι Έλληνες την καταγωγή τους, να μάθουν ότι έρχονται από πολύ μακριά κι ότι έχουν χρέος να πάνε ακόμη πιο μακριά, προς ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερο φως. Ο συγγραφέας, ως ιστορικός, έχει μια αγάπη για το παρελθόν αλλά και μια απέραντη νοσταλγία μέλλοντος. Αυτή τη νοσταλγία επιθυμεί κι επιζητεί να καλλιεργήσει στις ψυχές όλων μας με το βιβλίο αυτό, που δεν προσφέρεται ως αναπαυτήριο, αλλά ως εφαλτήριο για μεγαλύτερες εκτινάξεις.

 

Βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Σαράντος Ι. Καργάκος (1937-2019) γεννήθηκε στο Γύθειο το 1937. Στη διάρκεια του Εμφυλίου εγκαθίσταται στην Αθήνα. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρωταγωνίστησε στο αμφισβητικό κίνημα των ετών 1961-1967 και υπήρξε ο εισηγητής του 15% για την παιδεία. Εργάσθηκε επί τριάντα πέντε έτη στα μεγαλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια των Αθηνών και στους μεγαλύτερους φροντιστηριακούς οργανισμούς, στους οποίους πάντα υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Συνεργάσθηκε με τα περιοδικά Οικονομικός Ταχυδρόμος, Κοινωνικές Τομές, Ιχνευτής. Ελλοπία, Άρδην, Ευθύνη και 4 Τροχοί. Επί τετραετία (1997-2001) ήταν αρθρογράφος, επιφυλλιδογράφος και κριτικός των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και Τύπος της Κυριακής. Έγραψε πάνω από εξήντα βιβλία. Από αυτά ξεχωρίζουν οι γλωσσικές μελέτες "Αλαλία" και "Αλεξία", η ιστορική μελέτη "Από το μακεδονικό ζήτημα στην εμπλοκή των Σκοπίων", οι συλλογές δοκιμίων "Προβληματισμοί: 'Ένας διάλογος με τους νέους" (6 τόμοι) και "Κινούμενη άμμος", το δίτομο ιστορικό έργο "Ιστορία του ελληνικού κόσμου και του μείζονος χώρου", η επίσης ιστορική μελέτη "Αλβανοί - Αρβανίτες - Έλληνες", η ογκώδης μονογραφία "Αλεξανδρούπολη, μια νέα πόλη με παλιά ιστορία", η πολιτική μελέτη: "Παγκοσμιοποίηση: Προς ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα εξουσίας".
Έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιανουαρίου 2019, σε ηλικία 82 ετών.

 

 

Μαζί,

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

1600Χ640_02

 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Πέμπτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Μη χάσετε τον 10ο τόμο της σειράς, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 1941- 1945 (ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ, ΡΙΜΙΝΙ, ΑΙΓΑΙΟ)», αυτή την Πέμπτη 23/12.

Ο δέκατος τόμος της σειράς «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» αναφέρεται στη συγκρότηση και την οργάνωση του Ελληνικού Στρατού στη Μέση Ανατολή κατά την περίοδο 1941-1945, καθώς και στη δράση των μονάδων που συγκροτήθηκαν.

Τα κύρια σημεία του τόμου είναι τα εξής: Οι επιχειρήσεις στη Βόρεια Αφρική και στην Ιταλία. Συγκρότηση του ελληνικού στρατού στη Μέση Ανατολή. Η μάχη του Ελ Αλαμέιν. Η συμμετοχή του ιερού λόχου στις επιχειρήσεις της Βόρειας Αφρικής. Η συμμετοχή του ελληνικού στρατού στις επιχειρήσεις της Ιταλίας. Επιχειρήσεις στις Νήσους του Αιγαίου. Οι αποβατικές επιχειρήσεις περιόδου 29 Οκτωβρίου 1943 – 25 Νοεμβρίου 1943. Τα Συμμαχικά Σχέδια για τη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Καταδρομικές επιχειρήσεις περιόδου 14 Φεβρουαρίου 1944 – 30 Σεπτεμβρίου 1944. Η Αναδιοργάνωση του Ιερού Λόχου ως Μοίρας Καταδρομών. Η απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου. Οι επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στον πρόλογο της αρχικής έκδοσης του τόμου μεταξύ άλλων ο τότε Υποστράτηγος Δημήτριος Παλαιολόγος, Διευθυντής ΔΙΣ/ΓΕΣ:

«Στον τόμο αυτό, με τίτλο "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 1941-1945 (ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ-ΡΙΜΙΝΙ-ΑΙΓΑΪΟ)" εξιστορείται μια κρίσιμη περίοδος της σύγχρονης Στρατιωτικής Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

Είναι η περίοδος κατά την οποία, ενώ η Ελλάδα αγωνιούσε υπό το βάρος της τριπλής Κατοχής μια δράκα Ελλήνων που συσπειρώθηκε γύρω από την τότε Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, επιχειρούσε τη μεταφορά του επικού αγώνα από τη Βόρειο Ήπειρο τη Μακεδονία και την Κρήτη στο πλευρό των Συμμάχων στη Μέση Ανατολή και συνέχιζε την ένδοξη πορεία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων της Αίγυπτου καθώς και ο σημαντικός αριθμός των αξιωματικών και των στρατευσίμων που διέφυγαν από την Ελλάδα αποτέλεσαν τους πυρήνες για τη συγκρότηση αξιόμαχου στρατού, ο οποίος θα συνέχιζε τον πόλεμο και εκτός των ορίων της χώρας...

Στα στρατόπεδα εκπαιδεύσεως του Λιβάνου, της Συρίας και του Ευφράτη γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο Ελληνικός Στρατός Μέσης Ανατολής, ο οποίος συμμετείχε στις συμμαχικές επιχειρήσεις εναντίον του Άξονα, προκαλώντας το θαυμασμό των Συμμάχων...

Η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, κατά την περιγραφή των στρατιωτικών επιχειρήσεων, έκρινε σκόπιμο να δώσει κάποιες λεπτομέρειες, εξιστορώντας συχνά τη δράση και μικρών κλιμακίων, με προφανή σκοπό να μη χαθεί η πολύτιμη πείρα που αποκόμισαν οι παλαιότεροι αξιωματικοί και να προκύψει για τους νεότερους - από τη μελέτη των ιδιόμορφων αυτών αγώνων - η απόκτηση τέτοιων γνώσεων που θα τους καταστήσει λίγο πιο ικανούς στο να αντιμετωπίζουν παρόμοια και συναφή προβλήματα».

 

Ακόμη,

Μεγάλη Εορταστική Προσφορά: Τα Παραπολιτικά προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι -15% σε όλoυς τους αναγνώστες, για τις ηλεκτρονικές αγορές στο perfectoys.gr!

 

1600Χ640_03

 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Πέμπτη 23/12 όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κερδίζουν, εντελώς δωρεάν, εκπτωτικό κουπόνι -15% για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές τους στο Perfectoys.gr!

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Με το εκπτωτικό κουπόνι που θα βρείτε σε κάθε φύλλο της εφημερίδας, είτε στη απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,90€ με όλες τις επιπλέον προσφορές, θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα την ηλεκτρονική σας παραγγελία με έκπτωση 15%, στα πάντα!

Φέτος όλα τα επώνυμα παιχνίδια και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα επιλέξετε θα έρθουν στο χώρο σας με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο! Εσείς απλώς θα εισάγετε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα κερδίσετε έκπτωση 15% σε όλες τις αγορές σας!

Και φυσικά ο δρόμος για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, καταλήγει στα PerfecToys.gr διότι εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη γκάμα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, με πληθώρα από επώνυμα και ποιοτικά παιχνίδια! Διαλέξτε ανάμεσα σε Lego για ατελείωτες ώρες δημιουργίας, Playmobil για φανταστικές μάχες και όχι μόνο, την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών Barbie,  παιχνίδια ρόλων, απίθανα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια καθώς και άλλα πολλά φανταστικά και πρωτότυπα δωράκια!

Και επειδή η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει, ο στολισμός ενός Perfect δέντρου για να αφήσει τα δώρα του ο Άγιος Βασίλης αλλά και για να δημιουργήσετε υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις  με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνει από τα PerfecToys.gr! 

Επίσης θα βρείτε συλλογές ρούχων και παπουτσιών διαλεγμένες με φινέτσα και γούστο από επώνυμες εταιρίες όπως η Mayoral, Camper, Crocs και Energiers.

Με πάνω από 15.000 κωδικούς και πάντα στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 40€, σίγουρα θα ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες με ανταμοιβή την χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών!

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ PERFECT TOYS

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
  2. Έκαστο εκπτωτικό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται στο πεδίο «κωδικός έκπτωσης κουπονιού», κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr ιδιοκτησίας του Συνεργάτη ώστε ο χρήστης του και υποβάλλων την ηλεκτρονική παραγγελία να λάβει έκπτωση 15% επί της συνολικής αξίας των αγορών του.
  3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο από 04-12-2021 έως τις 15-01-2022 και λαμβάνει χώρα κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr.
  4. Έκαστο μοναδικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ολικά ή μερικά, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα πλην της παροχής έκπτωσης σε μία (1) αγορά από το ανωτέρω κατάστημα και δεν δύναται να συνδυαστεί με άλλες προσφορές προϊόντων ή μελών.
  5. Για τυχόν απορίες/προβλήματα σε σχέση με την χρήση του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ. Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ’ Σεπτεμβρίου, αρ. 90, με ΑΦΜ 998642644, ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, τηλ: 210 8211 511, Email: sales@perfectoys.gr
  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ή καθ’οιονδήποτε τρόπο αδυναμίας χρήσεως ή καρπώσεως της προσφοράς του κουπονιού. Επίσης, δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ.  Α.Ε.».
  7. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  8. Οι όροι της χρήσης του κουπονιού δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.., κατόπιν έγγραφης συννενόησης με το Συνεργάτη. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  9. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

 

Επιπλέον,

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, για την παράσταση «ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ»!

1600Χ640_04

 

Το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου, φέτος στο θέατρο Μικρό Χόρν με τους Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ηλία Βαλάση, Στέλιο Δημόπουλο και Μαρία Νεφέλη Δούκα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «Αξύριστα Πηγούνια» του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αόρατη ‘Ολγα», «Τα Μάτια Τέσσερα») το οποίο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το ΥΠΠΟ, παρουσιάζεται από τις 7 Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο Θέατρο Μικρό Χόρν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη. Στο φετινό ανέβασμα του έργου, στο ρόλο του Σάββα είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και στους ρόλους του Κυριάκου, του Μαρινάκη και της Ιρίνας, βλέπουμε και πάλι τους Ηλία Βαλάση, Στέλιο Δημόπουλο και Μαρία Νεφέλη Δούκα, αντίστοιχα. Για το έργο: Το σημαντικό αυτό θεατρικό κείμενο, 15 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα και πάνω από 20 μετά την πρώτη του γραφή, αποδεικνύεται πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ανθρώπινη εκμετάλλευση, η κατάσταση των μεταναστών, η σεξιστική αντιμετώπιση της γυναίκας, η οικονομική ανισότητα και οι σχέσεις εξουσίας - τα ζητήματα που θίγει το έργο - έχουν μάλλον διογκωθεί στις μέρες μας, παρά αμβλυνθεί. Τα «Αξύριστα Πηγούνια» έρχονται μετά από δέκα και πλέον χρόνια, που η χώρα μας ζει καθοριστικές εξελίξεις, για να προβληματίσουν και να συγκινήσουν, σαν να μιλούν για το εδώ και το τώρα. Τα «Αξύριστα Πηγούνια» είναι ένα ρεαλιστικό, κοινωνικό δράμα με υπαρξιακές και ποιητικές προεκτάσεις.

Μέσα από το χιούμορ και το έντονο σασπένς παρακολουθούμε χαρακτήρες «αληθινούς» και οικείους μας, με τις αδυναμίες, τις ενοχές, τη γοητεία, τη γελοιότητα, την τρυφερότητα καθώς και τη σκληρότητα τους. Τα μυστικά τους προοδευτικά αποκαλύπτονται και μαζί τους ξετυλίγεται κομμάτι-κομμάτι το κουβάρι της ιστορίας μέχρι το καθηλωτικό φινάλε.Πρόκειται για άντρες εγκλωβισμένους που ξεγυμνώνονται ψυχικά απέναντι στο αντικείμενο του πόθου τους, γίνονται θύτες μιας γυναίκας αλλά και θύματα της ίδιας τους της αντρικής φύσης. Ανίκανοι να διαχειριστούν το πάθος τους έρχονται σε επαφή με το κρυμμένο, τρομακτικό τους πρόσωπο.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Παλούμπης ξανασυνεργάζεται με το συγγραφέα Γιάννη Τσίρο («Αόρατη Όλγα», Εθν. Θέατρο 2011) και με την εμπειρία του στο ανέβασμα σύγχρονων ρεαλιστικών ελληνικών έργων, δημιουργεί μια δυνατή παράσταση της συγκεκριμένης ιστορίας.

Υπόθεση: Τρεις άντρες, υπάλληλοι ενός νοσοκομείου, εργάζονται καθημερινά στην υπηρεσία τους στην υπόγεια πτέρυγα. Από τους πάνω ορόφους δέχονται και στη συνέχεια ταξινομούν, φροντίζουν και φυλάνε προσωρινά ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιζήσουν. Ακολουθούν μια ρουτίνα με τυπικές διαδικασίες. Απόψε όμως «έρχεται» μια γυναίκα να ταράξει τη νεκρή τους πραγματικότητα. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και οι συγκρούσεις θα φέρουν στο φως τις αδυναμίες και τα ταπεινά τους ένστικτα. Ακολουθεί το έγκλημα, η εκδίκηση, η ενοχή και όταν φτάσει το πρωί δε θα είναι τίποτα ίδιο.

Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10, Αθήνα)

Τρόποι εξαργύρωσης του κουπονιού:

Α. Mε την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα, (10:30 - 19:00. Τηλ. επικοινωνίας 211 1000365).

Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης στη Viva:

https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-horn/aksyrista-pigounia/ με τη χρήση του κωδικού Mihorn  .

Η προσκόμιση του κουπονιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1). Ισχύει για τις παραστάσεις Σάββατο 25/12/21 ώρα 18.00 και 21.00, Κυριακή 26/12, ώρα 21.00, Τετάρτη 29/12, ώρα 20.00 και Πέμπτη 30/12 ώρα 21.00.

 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

 «α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 23-12-2021 θα περιέχει ένα (1) κουπόνι του οποίου ο κάτοχος-αναγνώστης της εφημερίδας, θα κάνει χρήση του κατά την αγορά εισιτηρίων για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια», η οποία προβάλλεται στο θέατρο «Μικρό Χορν», οδός Αμερικής, αρ. 10, στην Αθήνα, άπαξ, η οποία θα προβάλλεται στο ανωτέρω θέατρο, για τις εξής ημέρες: Σάββατο 25/12/21 ώρα 18.00 και 21.00, Κυριακή 26/12, ώρα 21.00, Τετάρτη 29/12, ώρα 20.00 και Πέμπτη 30/12 ώρα 21.00, προκειμένου να προμηθευτούν δύο (2) εισιτήρια για την ανωτέρω παράσταση στην τιμή του ενός (Τιμή εισιτηρίου: Α΄Ζώνη 18 Ευρώ, Β’ Ζώνη  15 Ευρώ, Σάββατο Α΄Ζώνη 20 Ευρώ, Β΄Ζώνη 18 Ευρώ).

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1), για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ. Η εξαργύρωση του κουπονιού θα γίνεται είτε με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα, (όπου η πληρωμή της αξίας του ενός εισιτηρίου θα γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα) ή  από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 19:00. Τηλ. επικοινωνίας 211 1000365, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης στη Viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-horn/aksyrista-pigounia/ με τη χρήση του κωδικού «Mihorn» και τους τρόπους πληρωμής που δέχεται η Viva. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή του ενός (1), χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά δύο (2) εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο υποχρεούται να χορηγήσει στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις από τις 23-12-2021 και έως τις 30-12-2021 και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

δ) Η προσκομιδή του κουπονιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων και οι χρήστες του οφείλουν να να έχουν μαζί έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και την ταυτότητά τους για την πιστοποίηση των στοιχείων τους στο θέατρο ή όπως άλλως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία τυχόν θα διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΛΙΣΜΑ EVENTS ΑΜΚΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Κρέοντος, αρ. 133, με Α.Φ.Μ 996856012 και ΔOY: Α’ Αθηνών.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων. Οι όροι θα παραμείνουν δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα www.parapolitika.gr και δύνανται να διαφοροποιούνται άνευ προγενέστερης ενημέρωσης.»

 

 

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα