-Δηλαδή, εν έτει 2021, το οποίο φεύγει σε λίγο, απασχολούν δυσάρεστα δύο φιλιά σε δύο σίριαλ μεταξύ δύο ανδρών; Δηλαδή, σε μια κοινωνία που σφυρίζει αδιάφορα σε τόσα και τόσα, εμείς θα κάνουμε τις μωρές παρθένες σε δύο ρόλους gay; Βρε παιδιά, πραγματικά, αυτός ο λαός δεν έχει καμιά σωτηρία.

-Γονείς βιάζουν τα παιδιά τους, άνδρες δολοφονούν τις γυναίκες τους, παιδεραστές κυκλοφορούν και εμάς μας ενδιαφέρει η ζωή των ανθρώπων, και μάλιστα σε σίριαλ. Σε ρόλο δηλαδή. Καλά, γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

-Και να τα τηλέφωνα και οι διαμαρτυρίες στο Ραδιοτηλεοπτικό να επέμβουν. Αν ρωτήσετε, θα μάθετε ότι ο μέσος όρος ηλικίας τηλεθεατών που τηλεφωνούν είναι κοντά στα 75 έτη. Και τα επαγγέλματα, συνταξιούχοι στρατιωτικοί και δικηγόροι ως επί το πλείστον.

-Δεν μας κάνει εντύπωση, ας πούμε, που στη «Φάρμα», σε αυτό το ούτε να το χαρακτηρίσω δεν ξέρω ριάλιτι, υπήρχε ένας παίκτης που φαινόταν ο άνθρωπος ότι είχε πρόβλημα σοβαρό. Και όμως η παραγωγή το εκμεταλλεύτηκε και αυτό, ώσπου να γίνει η πρώτη αποχώρηση. Θα μου πεις, βλέπεις «Φάρμα»; Οχι, βλέπω τις μπαγαποντιές του ΑΝΤ1.

Δεν φαινόταν, δηλαδή, ότι ο άνθρωπος έλεγε άρες, μάρες, κουκουνάρες; Εδώ να επέμβει το Ραδιοτηλεοπτικό.

-Πολύ πριν δούμε τις ατέλειωτες ταξιδιωτικές σειρές, υπήρχε η Μάγια Τσόκλη, η οποία επιστρέφει, έπειτα από εννέα χρόνια, στην τηλεόραση. Μόνο που αυτή τη φορά η νέα της εκπομπή δεν θα είναι ταξιδιωτική.

-Δεκαπέντε χρόνια ταξιδιωτικών εκπομπών δεν τα λες και λίγα. Τόσα συμπλήρωσε η Μάγια Τσόκλη. Και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο. Καμιά εκπομπή τόσο καλή σαν τη δική της. Ολες οι άλλες, απλές οδοντόπαστες.

-Ομως τώρα θα κάνει κάτι άλλο. Θα παρουσιάσει μια εκπομπή με τίτλο «Το ελληνικό δαιμόνιο», με Ελληνες οι οποίοι διαπρέπουν και σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της τεχνολογίας και του επιχειρείν.

-Ετοιμαστείτε! Ταρατατζούμ! Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου «Survivor» αναμένεται να βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου. Ούτε τη γαλοπούλα δεν θα χωνέψουμε…

Και ο εγγονός του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο «Survivor»; Τον νου σας, ρεμάλια.

νέα ελληνική σειρά μυστηρίου «Σκοτεινή θάλασσα» είναι η πρώτη κίνηση του στο Mega στην έναρξη του δεύτερου μέρους της τηλεοπτικής σεζόν. Η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Καραντινάκη.

-Χορτάτη φεύγει η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τον ΑΝΤ1. Μαζί με το «Game of chefs», που πέρασε και δεν ακούμπησε τη Nielsen, τέλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το κανάλι. Τουλάχιστον έφαγε καλά και έμαθε να μαγειρεύει και καλά...

-Σε άλλο κανάλι θα… μεταφερθεί προσωρινά το μέλος της κριτικής επιτροπής του «The Voice» Πάνος Μουζουράκης. Θα βρεθεί στο πρωτοχρονιάτικο σόου της ΕΡΤ, με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια.

-Υπάρχει κανάλι που δεν το ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης; Σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, το Star δεν ενδιαφέρεται για τις τηλεθεάσεις. Γι’ αυτό και η μετακίνηση του «Dancing with the stars» τις Παρασκευές γίνεται έτσι, για την πλάκα, και όχι λόγω μονοψήφιου εναγκαλισμού με τους πίνακες τηλεθέασης.

Ασε που όσο πάει καλά το «Next top model» υποφέρουμε από φρικτούς πονοκεφάλους…

-Ενοχλημένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» για το σχόλιο του Σταμάτη Γαρδέλη στη «Φάρμα», όπου με ένα ποίημά του έκανε την Αναστασία Γκερκελεζίου να κλάψει. Μεταξύ μας, ένα δίκιο το είχε.